Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Έφαγε ωμό κοτόπουλο στην Κέρκυρα και πέθανε



Μια σπαρακτική ανάρτηση για τη δίδυμη αδερφή της, Νάταλι που έχασε τη ζωή της πέρυσι στην Κέρκυρα αφότου έφαγε ωμό κοτόπουλο έκανε η Μισέλ Μάρτιν, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες της Νάταλι. 


«Μωρό μου, ψυχή μου, καλύτερη μεγάλη μου αδερφή, καλύτερη νονά, καλύτερη θεία, καλύτερη κόρη, αγαπημένη γυναίκα και πάνω από όλα καλύτερη μητέρα στα όμορφα ανίψια μου!» έγραψε στο facebook η Μισέλ, αναρτώντας τις δύο φωτογραφίες. 



Η Νάταλι Ρόνσλεϋ, Natalie Rawnsley ήταν στη χώρα μας με τον άνδρα της Στιούαρτ και τα δύο παιδιά της, όταν έπαθε σοβαρή τροφική δηλητηρίαση, τρώγοντας ωμό κοτόπουλο σε εστιατόριο του ξενοδοχείου που διέμενε. 

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε μόλις 36 ώρες μετά την κατανάλωση του κοτόπουλου, καθώς σχηματίστηκαν θρόμβοι σε όλο της το σώμα. Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο. 



Σύμφωνα με το σύζυγό της, η Νάταλι ήταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο στην Κέρκυρα, ενώ η ασφαλιστική επέμεινε ότι δεν θα έπρεπε να μεταφερθεί στην ενδοχώρα. 



touristria_kerkyra





Το περιστατικό έγινε στις 13 Αυγούστου 2017. «Το ξενοδοχείο είχε δύο ή τρία εστιατόρια. Ήταν μπουφές ή εστιατόριο και οι τέσσερις τρώγαμε μαζί. Είχαμε τα αγόρια μας μαζί, πήραμε μακαρόνια, ψωμί και λουκάνικα. Η Νάταλι είχε ένα εντελώς διαφορετικό δείπνο που είχε κοτόπουλο, σαλάτα, γαρίδες και λαχανικά. Ήμασταν ήδη στο τραπέζι όταν η Νάταλι γύρισε με το φαγητό της», αναφέρει ο σύζυγός της. 

Η Νάταλι, σύμφωνα με τον σύζυγό της, άρχισε να τρώει και μόλις έκοψε το κοτόπουλο βρήκε αίμα. Το σχολίασε αμέσως. «Σηκώθηκε, το πήγε πίσω και το αντικατέστησε με άλλο πιάτο. Γύρισε και το έφαγε. Είχε φάει μερικές μπουκιές από το άλλο κοτόπουλο» πρόσθεσε. 

Η Νάταλι άρχισε να παραπονιέται ότι δεν νιώθει καλά, αλλά χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Ο άντρας της ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα όταν άρχισε να πηγαίνει στο μπάνιο. «Ο γιατρός ήρθε γύρω στις 7 το πρωί. Αφού διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα, μας είπε να χωριστούμε. Πήγα τα παιδιά για πρωινό και μπάνιο. Στις 11 γύρισα να την ελέγξω. Δεν ένιωθε καθόλου καλά και μου ζήτησε να πάω να φωνάξω άλλο γιατρό», εξηγεί ο σύζυγός της. 



touristria_kerkyra_1





Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα. Στις 11 το βράδυ, ο πρώτος γιατρός χτύπησε την πόρτα του συζύγου και του εξήγησε ότι έπρεπε να ντυθεί και να πάει άμεσα στο νοσοκομείο. 

«Ήταν ξύπνια και χαιρόταν που με έβλεπε. Αλλά είχε άγχος και ανησυχία. Πονούσε στα πόδια και είχε αρκετά κόκκινα σημάδια πάνω της», περιγράφει ο σύζυγος. 

Στο πλευρό της ήταν ο αδερφός της και η ανιψιά της. Λίγο αργότερα, η άτυχη γυναίκα πέθανε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.



https://www.protothema.gr/greece/article/809527/fotografies-auti-einai-i-vretanida-pou-efage-omo-kotopoulo-stin-kerkura-kai-pethane/