Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Ο Ν. Θρασυβούλου στον ΑΛΦΑ Κύπρου για την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής. ΒΙΝΤΕΟ

Ως πρώτο βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Χώρων Αναψυχής - ΟΣΙΚΑ-  Νεόφυτος Θρασυβούλου την επαναλειτουργία όσων χώρων εστίασης διαθέτουν εξωτερικούς χώρους από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και με αυστηρό υγιειονομικό πρωτόκολλο.
Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση εξέφρασε ικανοποίηση για τις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες όπως είπε αδικούν μερίδα των επιχειρηματιών που δεν διαθέτουν εξωτερικούς χώρους. Ο κύριος Θρασυβούλου ζήτησε από τους επιχειρηματίες τα υποστατικά των οποίων δεν θα ανεβάσουν "ρολά" με βάση τις χαλαρώσεις να κάνουν υπομονή για περίοδο δύο εβδομάδων, καθώς το μέτρο για τους εξωτερικούς χώρους είναι προσωρινό.

"Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό ξεκίνημα για να μπορέσει ο κόσμος να κυκλοφορήσει, ελπίζουμε σιγά-σιγά να μπουν και οι επιχειρηματίες στη δραστηριότητα τους γιατί αυτή είναι πρόβα τζενεράλε, και για το άνοιγμα των υπόλοιπων επιχειρήσεων και για το άνοιγμα του τουρισμού."

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Χώρων Αναψυχής επισήμανε ότι το σημαντικότερο μήνυμα που πρέπει να σταλεί τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό είναι ότι η Κύπρος μπαίνει ξανά σε "λειτουργία" ώστε να κινητοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι τουρίστες. 

"Το επόμενο βήμα που διεκδικούμε και υπάρχει στο τραπέζι είναι ότι εάν δεν υπάρξουν προβλήματα από τη δική μας δραστηριότητα, υπάρχει συμμόρφωση και τήρηση των μέτρων, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι από την 1η Απριλίου θα λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους."

Ο κύριος Θρασυβούλου είπε ότι τα κέντρα εστίασης που θα λειτουργήσουν την ερχόμενη Τρίτη θα κλείνουν στις δέκα και τριάντα το βράδυ, ωστόσο το προσωπικό θα έχει τη δυνατότητα να παραμένει για εργασίες καθαριότητας και προετοιμασίας.

"Το πρωτόκολλο έχει συμφωνηθεί, θα αναμένουμε να δούμε εάν υπάρχει διαφοροποίηση, είναι αυστηρό και ενημερωτικό για τους επιχειρηματίες για τους ελέγχους από Υφυπουργείο Τουρισμού και Αστυνομία, για να μην υπάρχουν άδικες καταγγελίες. Η μετακίνηση του πελάτη, θα φορεί τη μάσκα του για να πάει τουαλέτα ή αλλού και δική μας ευθύνη είναι η σήμανση."


 https://www.alphanews.live/cyprus/kalinyhta-stis-2230-se-kafe-kai-estiatoria-me-maskes-pelates-kai-prosopiko




Δεν υπάρχουν σχόλια: