Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Σε αυτούς πέρασαν χειροπέδες για κλοπή χρυσαφικών

 

Η Αστυνομία μετά από καταγγελία σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα, προχώρησε χθες στη σύλληψη τριών προσώπων. Η καταγγελία αφορούσε διάρρηξη εργαστηρίου χρυσοχοΐας στην επαρχία Λάρνακας, όπου σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, αυτή διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών ωρών 8μμ. Και 7πμ., στις 2-3/3/2021 και κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή συνολικής αξίας 6,110 ευρώ. 

Κατά τη διάρκεια στατικών ελέγχων που διενεργούσαν χθες το μεσημέρι μέλη της  Αστυνομίας σε περιοχή της Λεμεσού, ανέκοψαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ηλικίας 44, 36 και 35 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε μια τσάντα ώμου, η οποία περιείχε μια κουκούλα και διάφορα χρυσαφικά, για τα οποία τα εν λόγω πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα τις παράνομης κατοχής περιουσίας. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι τα χρυσαφικά φαίνεται να αποτελούν προϊόν διάρρηξης και κλοπής, από το εργαστήριο χρυσοχοΐας στη Λάρνακα. Εναντίον και των τριών προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.



https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=19655

Δεν υπάρχουν σχόλια: