Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Άναψαν κάρβουνα σε δημόσιους χώρους και τους μοίρασε εξώδικα η αστυνομία

Σε 29 καταγγελίες πολιτών και υποστατικών, για παραβίαση των διαταγμάτων την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 29 καταγγελίες, οι δύο αφορούν δύο κουρεία, τα οποία καταγγέλθηκαν, λόγω του ότι λειτουργούσαν κανονικά σήμερα Πέμπτη και θα έπρεπε να ήταν κλειστά, ενώ 25 πρόσωπα καταγγέλθηκαν για για μη χρήση μάσκας ή μη αποστολή μηνύματος.

Σημειώνεται ότι, το μεσημέρι μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, στην πλατεία Σαριπόλου, έγιναν καταγγελίες σε ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, ο οποίος είχε ανάψει ψησταριά σε δημόσιο χώρο, κατά παράβαση των μέτρων για την αναχαίτηση της πανδημίας. Στον ιδιοκτήτη του υποστατικού επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ.

Επιπλέον, με τον ίδιο τρόπο καταγγέλθηκε και καφετέρια στην οδό Ανεξαρτησίας. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τους μαγαζάτορες, στην πρώτη περίπτωση ότι ήταν για σκοπούς κατ’ οίκον διανομής φαγητού και στη δεύτερη για σκοπούς σίτισης των υπαλλήλων, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς που κατήγγειλαν τις δυο επιχειρήσεις.


φώτο αρχείοhttps://www.reporter.com.cy/police/article/784619/exodika-se-koyreia-kai-dimosioys-choroys-poy-anapsan-karboyna-stis-29-oi-katangelies

Δεν υπάρχουν σχόλια: