Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ανάδειξη του Γαμήλιου Τουρισμού από τον Δήμο Σκοπέλου


Την ανάδειξη των ειδικών τουριστικών «προϊόντων» της Σκοπέλου, έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν που διαφαίνεται αινιγματική και ιδιαίτερη σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα. Μετά και από ενέργειες του Δήμου και συνεργασίες με φορείς και ΜΜΕ, η Σκόπελος απέσπασε το προηγούμενο διάστημα σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στη Μεγάλη Βρετανία μέσω της Daily Telegraph και του επίσημου blog της Jet2.

Σειρά έχει η ανάδειξη του γαμήλιου τουρισμού και του τουρισμού νεόνυμφων. Στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και μετά από συνεργασία και ενημέρωση από τον Δήμο, ο καταξιωμένος ενημερωτικός ιστότοπος  της δημοφιλούς παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Πασχαλίδου που έχει μεγάλη απήχηση στη Σουηδία https://pascalidou.com/en/top-greek-wedding-honeymoon-destinations/, προτείνει Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Σκόπελο  ως τους ονειρεμένους νησιωτικούς προορισμούς για μήνα του μέλιτος και γάμους στην Ελλάδα. Ειδικά για τη Σκόπελο, το άρθρο προτρέπει τους Σουηδούς να παντρευτούν στο πανέμορφο νησί, ακολουθώντας τα βήματα της ρομαντικής ταινίας Mamma Mia!

Αναφορικά με τις παραπάνω δράσεις, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, κυρία Γιάννα Ευσταθίου επισημαίνει: «Η ένταξη της Σκοπέλου στις προτάσεις και τα αφιερώματα κορυφαίων διεθνών Μέσων αποδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του προορισμού, αναδεικνύει τη «δίψα» που έχουν οι αγορές του εξωτερικού για ταξίδι το καλοκαίρι και δικαιώνει τις προσπάθειες της Επιτροπής Τουρισμού για στοχευμένη προβολή». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: