Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Λίστα ελέγχου και υπεύθυνο τήρησης των πρωτοκόλλων στο κάθε κέντρο

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να επαναλειτουργήσουν τα κέντρα αναψυχής στην Κύπρο. Όπως πληροφορούμαστε, τα πρωτόκολλα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά για να υπάρξει περιορισμός της πιθανότητας μετάδοσης του ιού. Εντός των ημερών θα ανακοινωνθούν οι αποφάσεις του υπουργείου Υγείας.  

Το άνοιγμα των χώρων εστίασης, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιο μεγάλο πονοκέφαλο για τις αρμόδιες υπηρεσίες, που ετοιμάζουν αυστηρότατα πρωτόκολλα προκειμένου να περιορίσουν τις πιθανότητες μετάδοσης.

Σε πρώτο στάδιο, αναμένεται να ανοίξουν οι εξωτερικοί χώροι και σε κάθε τραπέζι θα επιτρέπεται να κάθονται τέσσερα άτομα. Ο κάθε επιχειρηματίας, αναφέρουν οι πληροφορίες,  θα πρέπει να έχει επίσης λίστα ελέγχου, καθώς και υπεύθυνο τήρησης των πρωτοκόλλων.

Κάποιοι επιστήμονες προκρίνουν και την απαγόρευση του self service, εντός των χώρων εστίασης, προκειμένου να περιοριστεί η κινητικότητα σε κλειστούς χώρους.


https://www.reporter.com.cy/local-news/article/785611/ebdomada-apofaseon-krinoyn-tin-poreia-oi-nosileies-pos-tha-anoixei-i-estiasi

Δεν υπάρχουν σχόλια: