Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Νεαρός κατήγγειλε βιασμό από τον συγκάτοικό του

Βιασμό του από τον συγκάτοικό του κατήγγειλε νεαρός 23 ετών, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να προχωρεί στη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας το περασμένο Σάββατο από τον 23χρονο, ο οποίος συγκατοικεί με τον 40χρονο.
Και οι δύο είχαν διατελέσει κατάδικοι στις Κεντρικές Φυλακές για σοβαρή υπόθεση και στη συνέχεια, μετά την αποφυλάκισή τους, αποφάσισαν να ενοικιάσουν μαζί διαμέρισμα.

Μετά την καταγγελία, το ειδικό κλιμάκιο ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνά υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου, ενώ προχθές Κυριακή αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του. Παράλληλα, ο 23χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξετάστηκε ιατρικώς και τα όποια ευρήματα εντοπίστηκαν, θα καταγραφούν σε έκθεση που θα ετοιμαστεί για σκοπούς μελλοντικής δίκης.

 

Ο 40χρονος σε ανάκρισή του αρνείται ότι βίασε τον 23χρονο, απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς και ισχυρίστηκε ότι δεν συγκατοικούν. Η Αστυνομία θα διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς του ενώ αναμένεται ότι μόλις εκπνεύσει η προσωποκράτηση του 40χρονου, τα μέλη του ΤΑΕ θα προχωρήσουν στην καταχώρηση της υπόθεσης με κατηγορίες για βιασμό και εξαναγκασμό σε άσεμνες πράξεις.


https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1142256/23chronos-katingeile-biasmo-apo-40chrono

Δεν υπάρχουν σχόλια: