Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ο συγγραφέας Μάριος Στυλιανάκης ψυχογραφεί 20 Επώνυμους Έλληνες και μας φανερώνει τη δύναμη του ανθρώπινου πάθους

Βασισμένο σε αληθινές ιστορίες και βιώματα, εμπειρίες ζωής, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και πραγματικά γεγονότα, το βιβλίο του συγγραφέα Μάριου Στυλιανάκη μας μεταφέρει μέσα από μια ζωντανή και ρεαλιστική αφήγηση, το μεγαλείο των στιγμών 20 Επώνυμων Ελλήνων.  

«Μαθήματα Ζωής: 20 Συνεντεύξεις από Επώνυμους Έλληνες» είναι ο τίτλος του βιβλίου, το οποίο διαβάζοντας το, διαπιστώνεις ότι εξελίσσεται σε ένα έξοχο ψυχογράφημα των πρωταγωνιστών.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Μαθήματα Ζωής: 20 Συνεντεύξεις από Επώνυμους Έλληνες» ο συγγραφέας μας φανερώνει τη δύναμη του ανθρώπινου πάθους και όπως ο ίδιος αναφέρει η συγγραφή του μετατράπηκε σε ένα μακρύ και συνάμα μαγικό ταξίδι γνώσης, βγαλμένο μέσα από την ίδια τη ζωή.

Ο Μάριος Στυλιανάκης, μας αποκαλύπτει ότι το όλο εγχείρημα διήρκησε 13 ολόκληρα χρόνια, ενώ σημειώνει πως αφορμή και ώθηση, του έδωσε η παραδοχή του ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, ότι η συνέντευξη του προς τον ίδιο, ήταν η καλύτερη της ζωής του!

Στη συλλεκτική αυτή έκδοση των 20 βαθυστόχαστων συνεντεύξεων, μας λέει ο συγγραφέας, περικλείονται μοναδικές εμπειρίες που με το πέρασμα του χρόνου μετουσιώθηκαν σε μαθήματα ζωής, σημαδεύοντας για πάντα την πορεία διακεκριμένων ανθρώπων που θαυμάσαμε, ταυτιστήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί τους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάριος Στυλιανάκης, η περιπλάνηση του αναγνώστη στις σελίδες του βιβλίου, αποτελεί ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο… του ξυπνά μνήμες και του θυμίζει, δικές του ξεχωριστές εμπειρίες. Οι 20 επώνυμοι προσθέτει ο συγγραφέας, μας διαμηνύουν μέσα από το βιβλίο, πως ο καθένας από εμάς, μπορεί να υπερβεί και να νικήσει τα πάντα. Ακόμα και το μίσος, δεν είναι τίποτε άλλο… από ένας καλά κρυμμένος φόβος.

Που θα το βρείτε:

Λευκωσία: Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου / Βιβλιοπωλείο Μαυρομμάτης / Βιβλιοπωλείο Πάργα / Βιβλιοπωλείον Το Έρμα

Λεμεσός: K.P. Kyriakou Bookshop

Λάρνακα: Βιβλιοπωλείο Πάργα

Πάφος: K.P. Kyriakou Bookshop / Βιβλιοπωλείο Μαυρομμάτης

 

 

Μάριος Στυλιανάκης – Συγγραφέας

Ο Μάριος Στυλιανάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Στην ηλικία των 19 ετών, μετανάστευσε στην Αμερική. Σπούδασε Οικονομικά, Διεύθυνση επιχειρήσεων, Λογοτεχνία, Κινηματογράφο και Ζωγραφική. Ζει μεταξύ Χόλυγουντ, Νέας Υόρκης, Λευκωσίας και Αθηνών. Είναι συγγραφέας βιβλίων, ποιητής, σεναριογράφος σκηνοθέτης και ζωγράφος. Αυτό είναι το τρίτο του βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: