Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά δέχτηκε απειλές κατά της ζωής της. ΒΙΝΤΕΟ

 

Την ώρα που έχουμε έναν αόρατο εχθρό να μας χτυπά ανελέητα, οι επιστήμονες που εργάζονται νυχθημερόν για την αντιμετώπιση της πανδημίας δέχονται απειλές. 

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για θέματα πανδημίας, καθώς όπως ισχυρίζεται δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της. 

Πρόκειται για τη Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά, η οποία φέρεται να έλαβε απειλητικό email, εξαιτίας της συμμετοχής της σε θέματα της πανδημίας και τις σχετικές αποφάσεις της κυβέρνησης. 

Η Αστυνομία ήδη διεξάγει έρευνες γύρω από την υπόθεση, με τη συμβολή του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας για τον κορωνοϊό βρίσκεται στο στόχαστρο απειλών από πολίτες. 

 https://www.alphanews.live/cyprus/apeiles-kata-tis-zois-tis-dehthike-i-dr-zoi-dorothea-pana



Την ώρα που τα μέλη της συμβουλευτικής επιστημονικής επιτροπής  μελετούν όλα τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους, ούτως ώστε να λάβουν την καλύτερη δυνατή απόφαση   για την κοινότητα,  κάποιοι σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας στρέφονται με απειλές κατά της ζωής μέλους της επιστημονικής επιτροπής και συγκεκριμένα της Ζωής Δωροθέας Πάνα, η οποία προχώρησε και σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής βρίσκεται στο στόχαστρο απειλών από πολίτες. Είχε προηγηθεί η υπόθεση των απειλών κατά του πρώην μέλους της επιτροπής Λεόντιου Κωστρίκη.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!



https://omegalive.com.cy/astynomika/2021/08/31/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%AD%CF%87%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%E2%80%93-%CE%B5%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: