Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Αυτό είναι το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΚΑΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, στις 10.00 το πρωί στον Πολυχώρο ΑΤΤΙΚΟΝ η 13η  Γενική – Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ. Ένας Σύνδεσμος που δραστηριοποιείτε τα τελευταία 35 χρόνια.  

Φώτο - απερχόμενο ΔΣ ΣΙΚΑΠ

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε παρουσίαση - απολογισμός από τον απερχόμενο Πρόεδρο Νεόφυτο Θρασυβούλου, του έργου του Συνδέσμου. Ο κ. Θρασυβούλου στάθηκε μεταξύ άλλων, σε επαφές που έχουν γίνει με τα Υπουργεία Εργασίας, Συγκοινωνιών και Υφυπουργείο Τουρισμού. Για το πρόβλημα με την εξεύρεση προσωπικού.  Για το πτητικό πρόγραμμα των αεροπορικών εταιρειών, για την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και τις νέες κατηγορίες κέντρων που θα διαμορφωθούν.


                                                          Απερχόμενο ΔΣ ΣΙΚΑΠ

Στη συνέχεια, δόθηκε ο λόγος  στα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για παρεμβάσεις – τοποθετήσεις. Στο σημείο αυτό ο απερχόμενος αναπληρωτής πρόεδρος Μάριος Θεοδοσίου τόνισε πως πρέπει  το ΝΕΟ ΔΣ ΣΙΚΑΠ να εργαστεί με σκοπό την προστασία του επαγγέλματος του κλάδου των κέντρων αναψυχής.

Ακολούθως,   παρουσιάστηκαν  οι υποψήφιοι για το ΝEO 9 μελές ΔΣ ΣΙΚΑΠ,  ενώ τα μέλη του Συνδέσμου ανέδειξαν προβλήματα του κλάδου τα οποία καταγράφηκαν και θα προωθηθούν προς επίλυση.

Η Γενική – Εκλογική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με   μυστική ψηφοφορία η οποία διήρκεσε μέχρι τις 13.00 μμ. Σε αυτή έλαβε μέρος περίπου το 90% των μελών που είχαν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους για το 2021, ενώ γράφτηκαν και νέα μέλη.

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Θρασυβούλου μετά από 35 χρόνια στην Προεδρία του ΣΙΚΑΠ, αποχώρησε μιας και δεν ήταν  υποψήφιος για το ΝΕΟ ΔΣ. Ωστόσο, παραμένει στην Προεδρία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΟΣΙΚΑ

Το ΝΕΟ 9 μελές ΔΣ ΣΙΚΑΠ είναι….

 

1.      Ματθαίου Νίκος                               FAROS

2.      Νεοφύτου Γιώργος                         AGORA

3.      Νικολαΐδης Στέλιος                        ANDRIA

4.      Ονησιφόρου Άγγελος                    IMPERIAL

5.      Πέτρου Πέτρος                                MUSE

6.      Σάββα Λένος                                     FICARDO

7.      Σολωμού Γιώργος                            ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΦΡΑΙΜ

8.      Σταύρου Σάββας                              ΤΑ  ΠΕΡΙΞ

9.      Χριστοδούλου Χ¨κωστή Ελένη      VASILEON 31

 

Το επίσημο μέρος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΙΚΑΠ θα πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου 2021 στην παρουσία μεταξύ άλλων του υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου και του υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου. 

Αναμένεται τώρα να συνεδριάσει το ΝΕΟ ΔΣ ΣΙΚΑΠ για να καταρτιστεί  σε Σώμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, λόγο της πανδημίας είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.  Υπήρχε προσέλευση μελών μέχρι τις 13.00 μμ για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Αρκετοί ψήφισαν με εξουσιοδότηση, βάσει καταστατικού,  για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.  








Δεν υπάρχουν σχόλια: