Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ανήλικος μαχαίρωσε και έκαψε ζωντανή τη 16χρονη αρραβωνιαστικιά του

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στη νότια περιφέρεια της Καλαβρίας. Ο δράστης αρχικά προσπάθησε να κρύψει το έγκλημα, αλλά τελικά ομολόγησε όλα όσα είχε κάνει. 


Το ζευγάρι βρισκόταν σε ερημική περιοχή έξω από την κωμόπολη Κοριλιάνο Κάλαμπρο. Ο 17χρονος ομολόγησε στους εισαγγελείς ότι πρώτα μαχαίρωσε την κοπέλα του με σουγιά και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, ενώ ήταν ακόμη ζωντανή!

Αφού τη σκότωσε, ο 17χρονος πήγε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο. Οι γιατροί τον υποψιάστηκαν και ειδοποίησαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι εισαγγελείς, στο παρελθόν, ο ανήλικος είχε κάνει συχνά, σκηνές ζηλοτυπίας στην άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμη και οι συγγενείς του είχαν συμβουλέψει την αρραβωνιαστικιά του να τον χωρίσει. 
Αυτό που, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εντυπωσίασε βαθύτατα τους ανακριτές, είναι η ψυχρότητα, με την οποία αναγκάστηκε, τελικά, να παραδεχθεί τι είχε κάνει.

Θα πρέπει να εξακριβωθεί αν πρόκειται για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, από την στιγμή που ο δολοφόνος έφερε μαζί του σουγιά, τον οποίο και χρησιμοποίησε αμέσως, μόλις άρχισε να διαπληκτίζεται με την κοπέλα. 




http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=211636&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια: