Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην Λάρνακα

Ο Λούκας Κυριάκου 82 χρόνων, απόδημος της Αυστραλίας, είναι το θύμα νέου εργατικού θανατηφόρου ατυχήματος, που σημειώθηκε χθες  το απόγευμα στη Κοινότητα Αλαμινού της Επαρχίας Λάρνακας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 82χρονος, μέσα σε άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του ενώ καλλιεργούσε το περιβόλι που διατηρεί στην Αλαμινό όπου διαμένει η οικογένεια της κόρης του. Ο Κυριάκου βρισκόταν τον τελευταίο μήνα στην Κύπρο, αφού συνηθίζει να έρχεται τακτικά από την Αυστραλία και να μένει για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος όπως κάθε μέρα μετέβη στο περιβόλι του για να το περιποιηθεί, αλλά καθυστέρησε να επιστρέψει σπίτι του με αποτέλεσμα η κόρη του να ανησυχήσει. Γύρω στις 5 το απόγευμα άρχισε μαζί με τον σύζυγο της που είναι αστυνομικός με άδεια αφυπηρέτησης, να τον ψάχνουν σε διάφορα μέρη της Κοινότητας χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγα λεπτά μετά τις οκτώ χθες το βράδυ μετέβησαν στο περιβόλι όπου εντόπισαν τον άτυχο Κυριάκου νεκρό κάτω από το τρακτέρ του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Κοφίνου μέλη της οποίας πήγαν στη περιοχή και με την βοήθεια ανδρών της ΕΜΑΚ Κοφίνου απεγκλώβισαν τον 82χρονο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 82χρονου θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί αύριο το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Σημειώνεται ότι η σύζυγος του άτυχου Κυριάκου βρίσκεται στην Αυστραλία με τα άλλα τέσσερα παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: