Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Απίστευτο. Ινδός έχει να φάει και να πιει νερό 70 χρόνια

Για ιατρικό θαύμα κάνουν λόγο οι επιστήμονες σε μία προσπάθεια να εξηγήσουν το αδιανόητο. Ο Ινδός Τζιάνι Πραχλάντ, ισχυρίζεται ότι επί 70 χρόνια δεν έχει βάλει στο στόμα του τροφή και νερό γεγονός που, όπως επισημαίνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν τα δύο τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνεται. 


Ο Ινδιάνος «ερημίτης», μετά τη δημοσιοποίηση του «κατάστασής» του, εισήχθη στο νοσοκομείο Ahmedabad της ινδικής πολιτείας Γκουτζαράτ, όπου οι ιατροί για να τον πιστέψουν άρχισαν να κάνουν δοκιμές προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο λέει την αλήθεια. Η μόνη του επαφή με το νερό ήταν, όπως ο ο ίδιος επισημαίνει, για να πλύνει τα χείλη του.

Ο καθηγητής Σουντίρ Σαχ, νευρολόγος και επικεφαλής της 30ετής ιατρικής ομάδας για την έρευνα του υπουργείου Υγείας της Ινδίας επισημαίνει πως μελετώντας την περίπτωση του Ινδού ερημίτη είναι μία καλή ευκαιρία να ανακαλύψουμε τρόπους επιβίωσης σε περίπτωση φυσικών καταστροφών και αποστολών σε χώρους όπως το διάστημα. 

Ο Πραχλάντ υποστηρίζει ότι τον τρέφει ο... διαλογισμός. «Ο Κύριος με ευλόγησε σε ηλικία οκτώ ετών. Και από τότε έχω να φάω. Το πνεύμα μου τρέφει τα όργανα του σώματός μου», υποστηρίζει. Σύμφωνα με τον Ινδό νευρολόγο, η ενέργειά του Πραχλάντ προέρχεται πιθανότατα από κοντινές πηγές ενέργειας, όπως ο ήλιος. http://www.protothema.gr/world/article/?aid=281503

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

POLY ENDIAFERON K PISTEYW OTI O 8EOS TON KRATA STHN ZWH!!!!!!!!