Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κάλυψαν αφίσα γυναίκας με μπικίνι σε πανεπιστήμιο της Τουρκίας!

Μια συντηρητική ομάδα φοιτητών κάλυψε μια διαφημιστική αφίσα που απεικόνιζε μια γυναίκα με μπικίνι και είχε αναρτηθεί σε χώρο πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη.


Οι φοιτητές κάλυψαν με κομμάτια λευκού χαρτιού τα γυμνά σημεία του κορμιού της γυναίκας, καθώς θεώρησαν το θέαμα άσεμνο.
Ωστόσο, άλλοι φοιτητές ανέβασαν φωτογραφίες σε φόρουμ του πανεπιστημίου, θεωρώντας πρόκληση την ενέργεια της συντηρητικής ομάδας. «Η συντηρητική οργάνωση που ονομάζεται Κλαμπ Νεολαίας της Ανατολίας θέλει να προκαλέσει αναστάτωση για να ασκήσει πίεση στην πρυτανεία του πανεπιστημίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.
Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα την έκκληση της πρυτανείας για ηρεμία, ώστε να μην γίνει το περιστατικό «εθνικό θέμα».
Η συγκεκριμένη διαφήμιση τουρκικής εταιρείας εσωρούχων υπάρχει σε στάσεις λεωφορείων και διαφημιστικές πινακίδες σε όλη την Κωνσταντινούπολη.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/312422/kalypsan-afisa-gynaikas-me-mpikini-se-panepistimio-tis-toyrkias#ixzz2Uq61mINJ

Δεν υπάρχουν σχόλια: