Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το αστυνομικό δελτίο

Γύρω στις 11.10 χθες βράδυ ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 22χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του στη Λεμεσό.


Η φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές στο ξύλινο γκαράζ της οικίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.



 Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού ότι, μεταξύ των ωρών 7.45π.μ. και 6.40μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν ένα μικρό μεταλλικό κιβώτιο το οποίο περιείχε μετρητά, χρυσαφικά και ρολόγια, συνολικής αξίας €9,820 περίπου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


 Συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.


 Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος από τη Λευκωσία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αστυνομικού οχήματος.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: