Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντομινίκ Στρος Καν

Χαμογελούσε συγκρατημένα, ενώ τα φλας των φωτογράφων έπεφταν λυσσαλέα πάνω της. Προσπαθούσε να διαχειριστεί τη μανία των ρεπόρτερ που την είχε αποσυντονίσει. Εκείνος βρισκόταν στο πλάι της, ίσως λίγα εκατοστά πιο μπροστά, σαν να ήθελε να την προστατεύσει. 



Περισσότερο άνετος με τους φωτογράφους χάριζε απλόχερα χαμόγελα και… πονηρές ματιές, οι οποίες πριν δύο χρόνια δεν διακρίνονταν κάτω από το βάρος της ενοχής και της απόλυτης πολιτικής ήττας.  
Ο Ντομινίκ Στρος Καν έκανε την επανεμφάνισή του στο Φεστιβάλ Καννών, έχοντας στο πλευρό του μια νέα σύντροφο, έπειτα από το διαζύγιό του με την επί 20 έτη σύζυγό του Αν Σινκλέρ, αλλά και ύστερα από τα «ροζ» σκάνδαλα που του στοίχησαν τη θέση του στο ΔΝΤ και πιθανώς την προεδρία της Γαλλίας καθώς ήταν το απόλυτο φαβορί.
Έχοντας αφήσει πίσω του τις κατηγορίες βιασμού της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό στο ξενοδοχείο Sofitel που έκαναν τον γύρο του κόσμου, αλλά και τις κατηγορίες για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας, ο Στρος Καν εμφανίζεται περισσότερο σίγουρος για τον εαυτό του και παρουσίασε στον κόσμο τη νέα του σύντροφο.

Η Μιριάμ Λ’Αουφίρ, με την οποία είδε την ταινία «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους, εντυπωσίασε με τη μαύρη τουαλέτα της και το ντεκολτέ της, κεντρίζοντας την περιέργεια των φωτορεπόρτερ.
Από τη στιγμή που οι δυο τους ανέβηκαν… τα σκαλιά του Φεστιβάλ Καννών, ο γαλλικός Τύπος αναζητά προσωπικά στοιχεία της Λ’Αουφίρ στην προσπάθεια να αποτυπωθεί το πορτρέτο της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα γαλλικά δημοσιεύματα η νέα αγαπημένη του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα του ΔΝΤ, είναι 43 ετών, είκοσι χρόνια νεότερη του Στρος Καν, και διατηρεί δεσμό μαζί του τους τελευταίους μήνες. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή όταν πριν λίγο καιρό το περιοδικό VSD δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού. Λέγεται, πάντως ότι είχαν ερωτευθεί και συνδεθεί ενώ ο Στρος Καν ήταν επισήμως ακόμα παντρεμένος με την Σινκλέρ. 

Με καταγωγή από το Μαρόκο, η Λ’Αουφίρ είναι επικεφαλής διαδικτυακής επικοινωνίας και τόπων κοινωνικής δικτύωσης για το τηλεοπτικό δίκτυο France Télévisions. Με σπουδές Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Montpellier, η 43χρονη έχει χωρίσει από τον σύζυγό της από τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. 

Εξαιτίας της καταγωγής της στο παρελθόν είχε αναλάβει τις σχέσεις με το εξωτερικό για την πρεσβεία του Μαρόκο, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με σύλλογο όπου είχε αναλάβει θέματα εκπαίδευσης και μόρφωσης παιδιών που ζουν σε φτωχότερες συνοικίες. Πρόσφατα οι δυο τους μαζί με τον αντιδήμαρχο της Σαρσέλ, Φρανσουά Πουπόνι, πραγματοποίησαν πολυτελείς διακοπές στην Κορσική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: