Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Πα-τέρας στις ΗΠΑ έβαλε το μωρό του στην κατάψυξη γιατί έκλαιγε!

Σοκαρισμένη παρακολουθεί για ακόμη μια φορά η κοινωνία στην πολιτεία της Ουάσινγκτον την υπόθεση του απαράδεκτου πατέρα ο οποίος δεν δίστασε να βάλει τη μόλις έξι μηνών κόρη του στον καταψύκτη για να μην τον ενοχλεί ενώ κοιμάται.

Το άτυχο μωράκι φέρεται πως έκλαιγε συνεχώς και ο πατέρας του αποφάσισε να το βάλει στην κατάψυξη στους -12 βαθμούς Κελσίου για περίπου μια ώρα για να μπορέσει να κοιμηθεί.Το νεογνό σώθηκε όταν μετά από μία ώρα ο πατέρας της την έβγαλε από τον καταψύκτη τη στιγμή που η 22χρονη μητέρα του παιδιού επέστρεψε στο λυόμενο του ζευγαριού.

Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι το κοριτσάκι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά δεν είναι σίγουροι εάν θα παρουσιάσει επιπλοκές στη συνέχεια, καθώς η θερμοκρασία του έχει πέσει στους 28 βαθμούς, ενώ έχει κάταγμα στο ένα χέρι και το ένα πόδι και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Από την πλευρά του ο 25χρονος αφού έδωσε μια πληθώρα διαφορετικών εξηγήσεων παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά την Τρίτη, ενώπιον δικαστηρίου δήλωσε αθώος.

Ωστόσο, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση κατά ανηλίκου και εγκληματική κακομεταχείριση, ενώ κρίθηκε προφυλακιστέος έναντι εγγύησης 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

livenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: