Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η υπερβολική ταχύτητα και η απειρία του μοτοσικλετιστή είναι λόγοι του νέου θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος στη Λάρνακα

Η απειρία του οδηγού και η μεγάλη ταχύτητα της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο 19χρονος Γιώργος Φιλιαστίδης από τη Λάρνακα, είναι τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λάρνακα και είχε ως αποτέλεσμα του θάνατο του μαθητή της Αμερικανικής Ακαδημίας.



Ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, επίσης 19χρονος μαθητής της Αμερικανικής Ακαδημίας, στη Λάρνακα, Γιώργος Αλαμπρίτης από την Αραδίππου τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 11 το βράδυ 19χρονος, ο οποίος οδηγούσε μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα στην οδό Μάρκου Δράκου στη Λάρνακα, και είχε ως συνεπιβάτη άλλο 19χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και προσέκρουσε σε τοίχο οικίας αριστερά σύμφωνα με την πορεία του».

Πρόσθεσε ότι «αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα και ο συνεπιβάτης του να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διασωληνώθηκε».

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και «από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι αιτία του δυστυχήματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε ο 19χρονος και η απειρία του καθώς δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού. Κανένας από τους δύο νεαρούς δεν έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ τα τραύματα και των δύο ήταν στο κεφάλι, και εάν έφεραν κράνη ασφαλείας πιθανόν να μην είχαμε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 19χρονου Φιλιαστίδη θα εξακριβωθούν αύριο το πρωί κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: