Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τυλίχτηκε στις φλόγες υποστατικό στην Λάρνακα

Ταμπελογραφείο που βρίσκεται στην Οδό Αγίων Αναργύρων στον συνοικισμό Αγίων Αναργύρων στην Λάρνακα, καταστράφηκε ολοσχερώς σήμερα τα ξημερώματα από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.50 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε μήνυμα στη Δύναμη για τη φωτιά και αμέσως έσπευσαν επί τόπου άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Από την πυρκαγιά το υποστατικό που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ οι  φλόγες  επεκτάθηκαν αστραπιαία και στο υπόγειο που ανήκει στον ιδιοκτήτη του  καταστήματος.  

Η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς  στους υπόλοιπους ορόφους της πολυκατοικίας όπου διαμένουν ένοικοι. Το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα αφού στο πίσω μέρος του ταπελλογραφείου εντοπίστηκε εμπρηστική λωρίδα, ενώ η πίσω πόρτα βρέθηκε παραβιασμένη.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα εξακριβωθούν αργότερα σήμερα όταν θα αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: