Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1 ο σημερινός αγώνας ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛΣε ανοικτή ζώνη, αλλά με πέντε λεπτά καθυστέρηση, θα δει ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου τον «τελικό» του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α Κατηγορίας «Γλαύκος Κληρίδης», όπως έχει πλέον πια χαρακτηριστεί, ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ. 

Τα σχετικά δικαιώματα εξασφάλισε λίγο πριν το μεσημέρι  χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ 1, που αναμένεται σε λίγη ώρα να εκδώσει και επίσημα σχετική ανακοίνωση.

Η συμφωνία επετεύχθει μεταξύ της Cytavion που έχει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα με τον ΑΝΤ 1, προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου να δει τον αγώνα που θα στέψει τον πρωταθλητή Κύπρου.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί κανονικά από κανάλι της Cytavision το Σάββατο στις 18:00 για τους πιο φανατικούς που δεν αντέχουν την καθυστέρηση των πέντε λεπτών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, ο αγώνα θα διεξαχθεί από την αρχή, κεκλεισμένων των θυρών,  με νέο φύλλο αγώνα και νέο διαιτητή στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αύριο Σάββατο . http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-media/893/202150/ael-apoel-zontana-kai-apo-ton-ant-1#sthash.oZvPDyDq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: