Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Άγνωστος φαίνεται να επιχείρησε ν' απαγάγει 8χρoνο στην Ορμήδεια. Ανάστατη η κοινότητα


Υπόθεση προσπάθειας απαγωγής 8χρoνου αγοριού από άγνωστο διερευνά η αστυνομία Αμμοχώστου.  Ο άντρας επιχείρησε να απαγάγει το αγόρι από το χωριό Ορμήδεια.  Σοκ στη κοινότητα.  Με  πάσα διακριτικότητα και σοβαρότητα, οι έρευνες της αστυνομίας.



Το περιστατικό συνέβη χθες  στις 2.30 το μεσημέρι. Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε νωρίς σήμερα το απόγευμα, το οκτάχρονο ελληνοκύπριο αγόρι, συνοδευόμενο από τους γονείς του και παιδοψυχολόγο καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης δέχθηκε επιθεση από άγνωστο άντρα.

  Συγκεκριμένα, ενώ ποδηλατούσε σε κεντρικό δρόμο της Ορμήδειας, τον προσπέρασε ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Ο οδηγός σταμάτησε απότομα, λίγα μέτρα μπροστά του. Άνοιξε την πόρτα αστραπιαία και εξερχόμενος άρχισε να κατευθύνεται προς το παιδί, το οποίο συνέχισε να ποδηλατεί.  

Ο οκτάχρονος πρόσεξε ότι στη μέση του είχε ζωσμένο μεγάλο μαχαίρι και στο ένα του χέρι κρατούσε χειροπέδες. Επίσης, είχε ξυρισμένο το κεφάλι και τα χέρια του ήταν γεμάτα τατουάζ, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του παιδιού. Πανικοβλημένος ο οκτάχρονος, έπεσε από το ποδήλατο και άρχισε να τρέχει προς το πρώτο σπίτι που βρισκόταν κοντά. Φωνάζοντας και καλώντας σε βοήθεια, τον άκουσε τελικά το μικρό παιδί της οικογένειας που βρισκόταν στο σπίτι.

Οι γονείς βρίσκονταν στο πίσω μέρος της οικίας και δεν αντιλήφθηκαν τις φωνές του μικρού.Μόλις ο άγνωστος είδε τη σκηνή, επιβιβάστηκε τρέχοντας στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.  
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, η υπόθεση αξιολογείται και ανάλογα του περιεχομένους της κατάθεσης του μικρού, θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.   Πρόκειται για την πρώτη καταγγελία αυτού του θέματος, καθώς τις προηγούμενες μέρες, σημειώθηκαν άλλα δύο περιστατικά σε Αγία Νάπα και Δερύνεια. Το πρώτο δεν επαληθεύτηκε, ενώ  το δεύτερο διαψεύστηκε.  

Στο μεταξύ, ένας μετά τον άλλο οι κοινοτάρχες των κοκκινοχωριών έχουν ενημερωθεί για την υπόθεση και ήδη σε κοινότητες όπως το Δασάκι, η Ορμήδεια, η Αυγούρου και η Ξυλοφάγου, υπάρχει αναστάτωση ανάμεσα στους γονείς.   Χαρακτηριστικά μας ανέφερε κοινοτάρχης της περιοχής: «στα κοκκινοχώρια όλοι ψάχνουν για το κόκκινο αυτοκίνητο και τον άγνωστο με το τατουάζ».   Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Δεκέλειας. 


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12340&catid=9#sthash.dLVW2opy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: