Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Σύντομα στην Κύπρο τα περίφημα κρασιά της INTERVINO. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες και φωτογραφικό υλικόΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρουσιάζει τα κρασιά της INTERVINO, εταιρείας από την Αθήνα, που παρασκευάζει και προωθεί επιλεγμένα ποιοτικά κρασιά στην Ελλάδα και το εξωτερικόΗ Intervino ιδρύθηκε το 1989. Στόχος της είναι η προώθηση επιλεγμένων, ποιοτικών κρασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 


Στηρίχθηκε από την αρχή, και στηρίζεται πάντα, στο πάθος και την βαθιά γνώση των ανθρώπων που την δημιούργησαν, αλλά και εκείνων που εργάζονται σε αυτή. Το 1994 δημιουργήθηκε η Intervino Μακεδονίας, βασισμένη στο ίδιο σκεπτικό και με στόχο την κάλυψη των αναγκών της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και της Βαλκανικής Χερσονήσου. Η Intervino αντιπροσωπεύει μια ομάδα επιλεγμένων παραγωγών που καλύπτουν γεωγραφικά ολόκληρη την αμπελοοινική Ελλάδα. Από το 1995, η Εταιρεία, δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο των εισαγωγών. Αντιπροσωπεύει μια σειρά γνωστών παραγωγών από την Γαλλία και την Ιταλία.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στο e-mail petroskech@yahoo.gr   
-   facebook   petroskechriotis  
-  τηλ. 0035799562555.


Δείτε τα κρασιά μας


ΦΙΛΟΝΟΗ  λευκός ξηρός 100%. Μοσχάτο Αλεξάνδρας από την ΛΗΜΝΟ.  60.000 μπουκάλια από το κτήμα ΧΩΝΑ. 2013 ένα απλό γευστικό κρασί ευχάριστο που συνοδεύει καλοκαιρινά πιάτα και σαλάτες.ΦΙΛΟΝΟΗ  κόκκινο 2012  SYRAH - ΛΗΜΝΙΟ από την ΛΗΜΝΟ και το κτήμα ΧΩΝΑ.  60.000 μπουκάλια.  Ένα κόκκινο κρασί που συνοδεύει  ελαφρές καλοκαιρινές γεύσεις ,τυριά και κινεζική κουζίνα.
ΦΤΕΛΙΑ  κτήμα κ.Τσολης στο Μουζάκι  Πελοπόννησος,  χρονιά 2005, ποικιλία Cabernet Sauvignon .
 Εξαιρετικό κρασί δοκιμασμένο από την ΑΣΕ με εξαιρετικές κριτικές. Περίπου 20.000 μπουκάλια τον χρόνο, 12 μήνες δρυινο βαρέλι και 12 μήνες μπουκάλι πριν βγει στην αγορά. Επιδέχεται πάνω από 15 χρόνια παλαίωση. Υπάρχει διαθέσιμο στοκ από τις χρονιές 1998 έως και το 2005.Σατυρικόν κτήμα νικηφόρου του 2003 Cabernet Sauvignon με Αγιοργίτικο Νεμέας.  20.000 μπουκάλια Μουζάκι Πελοπόννησος.  12 μήνες βαρέλι και 12 μήνες μπουκάλι.. Παλαίωση έως και 12 χρόνια.
Συνδυάζεται άψογα με έντονες γεύσεις κροατικά ,τυριά με δυνατή γεύση .Ένα κρασί γνωστό από τις πώλησεις του χρόνια στο εξωτερικό και την διακίνηση του μέσω DUTY FREE.
Τα δύο περίφημη κρασιά ΑΝΝΥ'Σ ΑΝΝΙΜΟΥΣ  του κτήματος ΤΣΟΛΗ.  Μικρές παράγωγες που δεν ξεπερνούν τα 3.500 μπουκάλια τον χρόνο.  Το ένα 100% ΜΕRLOT και το άλλο 100% Cabernet Sauvignon.Το Μερλοτ είναι περασμένο 24 μήνες Δρύινο Βαρέλι και 24 μήνες στο μπουκάλι πριν βγει στην αγορά.. Από τα κορυφαία κρασιά της ελληνικής παράγωγης  και αξιολογημένα με πολύ υψηλή βαθμολογία από την ΑΣΕ που έκανε την παρουσίαση τους το 2010 και τα τοποθέτησε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Λουξεμβούργου. Πάνω από 20 χρόνια παλαίωση και για τα 2 . Συνδυάζονται με όλα τα κροατικά και με πλούσιες και πικάντικες ελληνικές γεύσεις. Στοκ περιορισμένο.Το Πλάτανων Όρος Ποικιλία SYRAH παρασκευάζεται στο Πήλιο του Βόλου. Η ετήσια παραγωγή φτάνει τα 3.500 μπουκάλια. Η παλαίωση φτάνει τα 18 χρόνια. Παραμένει 12 μήνες σε δρύινο βαρέλι και 12 μήνες σε μπουκάλι πριν βγει στην αγορά.
Το ΠΛΑΤΑΝΩΝ ΟΡΟΣ θα λάβει μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό  SYRAH DU MONDE που θα γίνει στην Γάλλια τον ερχόμενο Μάιο. 


Πρόκειται για πραγματικά ένα κρασί που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε.

Το κρασί Πλάτανων Όρος Ποικιλία SYRAH είναι της εταιρείας INTERVINO, που κάνει την μεγάλη διαφορά στο χώρο των κρασιών στην Ελλάδα. Διακρίνεται για την προώθηση επιλεγμένων, ποιοτικών κρασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: