Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Σε συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομη κατοχή κροτίδων προέβη χθες η Αστυνομία.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.15 μ.μ. χθες, μέλη της Υ.ΚΑ.Ν. μετέβησαν σε χώρο στάθμευσης στη Λευκωσία, όπου εντόπισαν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου συμπεριφερόταν παράξενα και μόλις προσεγγίστηκε από τους Αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε μονόδρομο, τραυματίζοντας ένα μέλος της Υ.ΚΑ.Ν.. Στη συνέχεια, μέλη της Υ.ΚΑ.Ν. ανέκοψαν το όχημα και σε έρευνα που ακολούθησε σε αυτό, εντοπίστηκαν 100 δισκία που ανήκουν στην κατηγορία των αναβολικών ουσιών.
Ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αναβολικών ουσιών, επίθεσης με πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, καθώς και για τροχαία αδικήματα. Ο Αστυνομικός που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλάση γονάτου και αγκώνα.
Εν τω μεταξύ, μεταξύ των ωρών 11.15 μ.μ. – 12 τα μεσάνυχτα, μέλη της Υ.ΚΑ.Ν. διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 22χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 101 κροτίδες και ποσότητα κάνναβης βάρους 0, 6 γραμμαρίου.
Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Παράλληλα, στην επαρχία Αμμοχώστου έγινε έρευνα χθες σε οικία που διαμένουν δύο πρόσωπα ηλικίας 22 ετών, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 φιαλίδια που περιείχαν αναβολικές ουσίας ποσότητας 30ml, διάφορα σκεύη και αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν για λήψη κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και 2 γραμμάρια κάνναβης και 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης.
Τα δύο πρόσωπα, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Επίσης, συνελήφθη χθες από μέλη της ΜΜΑΔ, στην επαρχία Λευκωσίας, 19χρονος στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν 2 γραμμάρια κάνναβης.
Για όλες τις πιο πάνω υποθέσεις, οι εξετάσεις συνεχίζονται.
 
http://www.sigmalive.com/news/local/130608#sthash.QyCwbWCj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: