Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Απόπειρα φόνου χθες στην Λεμεσό. Στο κελί ο δράστης


Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε χθες το απόγευμα στη Λεμεσό. Θύμα και θύτης ελληνοκύπριοι ηλικίας 40 και 49 χρόνων αντίστοιχα.  Σε συναγερμό η αστυνομία.
Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα όταν δύο Ελληνοκύπριοι βρίσκονταν σε πρακτορείο στοιχημάτωνπου βρίσκεται σε πάροδο του παραλιακού μετώπου της πόλης παρά το ΓΣΟ.


Για άγνωστους ακόμη λόγους, οι δύο άντρες άρχισαν να φιλονικούν μεταξύ τους. Τα αίματα άναψαν και γρήγορα η φιλονικία μετατράπηκε σε καυγά που συνεχίστηκε έξω από το πρακτορείο στοιχημάτων. Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείο βγήκε έξω και κατάφερε να χωρίσει τους δύο θαμώνες που τσακώνονταν μεταξύ τους.  Οι δύο μάλιστα απομακρύνθηκαν από τη σκηνή.  

Ο 40χρονος όμως, προφανώς ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του πρακτορείου επέστρεψε λίγο αργότερα έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι.  Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, ο 40χρονος που είναι γνωστός στην αστυνομία, κατάφερε μια μαχαιριά στον 49χρονο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αιμόφυρτος ο 49χρονος άντρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο καθώς φέρει τραύμα στην αριστερή νεφρική χώρα. Ο 40χρονος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή για έρευνες και ανακρίσεις. Στη σκηνή για αυτοψία είχει σπεύσει και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Σύλληψη 40χρονου
Στη σύλληψη ενός 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά 49χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λεμεσό.
Ο ύποπτος φέρεται να μαχαίρωσε τον 49χρονο, όταν αυτός επενέβη για να αποτρέψει τα χειρότερα, σε καυγά που είχε ο 40χρονος με άλλο πρόσωπο, κοντά στο πρακτορείο του.
Ο 40χρονος θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12279&catid=9#sthash.CY94S7Lm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: