Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΟΘΥΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΗΘΡΟΟΥ!


Ακολουθεί η  ανακοίνωση της ΠΑΣΥΠΙ των Κυπριακών Αερογραμμών ημερ. 30 Μαίου 2014.
Τελικά θα αποκόψουν κάθε επαφή με την ομογένεια στη Αγγλία!  Θα επανέλθω για το θέμα. 

Φ.Α. 
 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΑΣΥΠΙ καταγγέλλει και προειδοποιεί
Τελειωτικό ξεπούλημα της περιουσίας των Κυπριακών Αερογραμμών
·         Το Συμβούλιο φέρεται να αποφάσισε την πώληση και της τελευταίας χρονοθυρίδαςστο Χήθροου


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΑΣΥΠΙ, το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση και της τελευταίας χρονοθυρίδαςπροσγείωσης στο αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου.

Εφόσον η πολιτική της κυβέρνησης είναι η αναδιάρθρωση της Εταιρείας και η εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή, γιατί το ΔΣ των Κυπριακών Αερογραμμών προχωρεί στην πώληση περιουσιακών στοιχείων αποσπασματικά, αποδυναμώνοντας την προσπάθεια εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

Είναι άξιον απορίας για ποιο λόγο η κυβέρνηση επιτρέπει στο Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρεί στο ξεπούλημα των τελευταίων περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χωρίς στοιχειοθέτηση, εφόσον έχει αποφασισθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς να προσληφθεί ξένος Εκτελεστικός Διευθυντής με πείρα στην αναδιάρθρωση αεροπορικών εταιρειών και στην εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή.

Γιατί θέλουν κάποιοι να ξεπουλήσουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο προς το Λονδίνο, το οποίο είναι κερδοφόρο και μπορεί να αποδώσει περισσότερα με τη σωστή διαχείριση.

Η ΠΑΣΥΠΙ δεν θα μείνει απαθής σε αυτή την καταστροφική πορεία την οποία ακολουθεί το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών.

Αν υλοποιηθεί και αυτή η ζημιογόνα απόφαση το αποτέλεσμα θα είναι οι φοιτητές, η ομογένεια και οι κύπριοι ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με ξένες αεροπορικές εταιρείες προς το Χήθροου με πενταπλάσιαναύλα. Άρα, δεκάδες εκατομμύρια θα δίδονται στους ξένους και θα φεύγουν από την Κύπρο.

Καλούμε την κυβέρνηση, τη Βουλή και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να παρέμβουν για να αποτραπεί αυτή η καταστροφική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: