Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Prestige show production με την Σταυρούλα Νικολάου από την Λεμεσό στο φεστιβάλ των Καννών. Πλούσιο Φωτορεπορτάζ


Η ιδιοκτήτρια της Prestige show production από την Λεμεσό Σταυρούλα Νικολάου μιλά αποκλειστικά στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ για την συμμετοχή της στο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες 2014.


 Η εταιρεία της κ. Νικολάου ανέλαβε να διοργανώσει επιδείξεις μόδας. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Prestige show production, της κ. Νικολάου και του γιου της αλλά και της Κύπρου, η οποία έγινε περισσότερο γνωστή μετά από αυτό.

Στην συνέντευξή της η κ. Νικολάου αναφέρθηκε στην όλη διαδικασία, στους επώνυμους που γνώρισε, στα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τις πόρτες που της ανοίχτηκαν μετά την συμμετοχή της σε αυτό το φεστιβάλ.


  1. Κυρία Σταυρούλα, πρόσφατα λάβατε μέρος ως ιδιοκτήτρια της Prestige show production στο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών. Τι ακριβώς κάνατε σε μια τόσο μεγάλη και απαιτητική διοργάνωση;
Με επέλεξε η εταιρία που διοργανώνει τα  Festival κινηματογράφου από τις συναντήσεις μας στο εξωτερικό.  Έρχονται  να επιλέξουν κοπέλες για να συμμετάσχουν σε κινηματογραφικές ταινίες και από εκεί  έγιναν οι γνωριμίες.
Παρευρέθηκαν αρκετοί επώνυμου καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, παραγωγοί, φωτογράφοι, επιχειρηματίες , πολλά M.M.Ε, ρεπόρτερ του Hollywood  όπου μου πήραν και συνέντευξη.
 Το show  το άνοιξε η Lioupa  Guivan Top model και πρώην Miss Russian, σχεδιάστρια μόδας. Εγώ καθόμουν με το πατέρα του Maikle Jackson ton Joe Jackson όπου κάναμε πολύ καλή παρέα. Επίσης παρευρέθηκαν όλη η οικογένεια Μαντέλα καθώς και άλλοι  επώνυμοι .


  1. Ήταν μεγάλη εμπειρία για εσάς; Για πρώτη φορά βρεθήκατε σε αυτό το φεστιβάλ;
Ναι ήταν για πρώτη φορά. Τα  top Models ήταν όλες Γαλλίδες από το πρακτορείο που συνεργαζόμαστε το fashion Models agency στο Παρίσι.

  1. Από πού σας ήρθε η πρόταση να λάβετε μέρος στο φεστιβάλ των Κανών;
H A.I .F,  Αμερικανική Εταιρία επέλεξε την εταιρία μας για να συνεργαστούμε. Μας πρότειναν να τους διοργανώσουμε μια διαφορετική επίδειξη μόδας από διάφορους σχεδιαστές διαφόρων χωρών στα πλαίσια του Festival Awards Film for Peace .Το fashion show  έγινε στο παραλιακό Ξενοδοχείο Rudison Blu.

  1. Για πόσες μέρες βρεθήκατε στις Κάνες;
Στις Κάννες πήγαμε για 8 μέρες και το καθημερινό προγράμματα μας ήταν να οργανώσουμε την επίδειξη χωρίς καμία εκκρεμότητα.

  1. Με ποιους διάσημους γνωριστήκατε εκεί, μιας και έχουμε δει μέρος από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχετε φέρει;
Στις Κάννες  συμμετείχαν  επώνυμοι σχεδιαστές μόδας. Ο Μochamada Hamada από το Κουβέιτ πήρε το πρώτο βραβείο του καλύτερου σχεδιαστή το 2013.
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων kholand Kurdi ( toujiour) από το  Dubai k, o Martial Tapolo από το Καμερούν ,όπου έχει ατελιέ στο Παρίσι.
Η επίδειξη ήταν καταπληκτική από τις φωτογραφίες θα καταλάβετε ότι ήταν πολύ χλιδάτα τα φορέματα του Μαχάμαντ ήταν ολόχρυσα τα κοσμήματα και τα διαμάντια που παρουσίασε η τουζούρ όπου πήρε και το πρώτο βραβείο καλύτερης σχεδιάστριας στο 2013 στο Dubai.

  1. Πως ήταν το καθημερινό σας πρόγραμμα και τι περιελάμβανε;
Είχαμε τρέξιμο, πρόβες και τα βραδιά πηγαίναμε στα πολυτελέστατα ξενοδοχεία και κάναμε δημόσιες σχέσεις. Πηγαίναμε σε αρκετά πάρτι όπου ήμασταν καλεσμένοι και ,συναντούσαμε τους επώνυμους ηθοποιούς όπως Sharon Stoun, οι κοπέλες που παίζουν τους Αγγέλους τους Τσάρλη  και άλλοι. Στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι επώνυμοι και διασκέδαζαν τα βράδια απαγορευόταν αυστηρά η φωτογράφιση. Υπήρχε μεγάλη ασφάλεια.
Ήρθαν μεγάλα κότερα και ιδιωτικά αεροπλάνα με ηθοποιούς και επιχειρηματίες όπου τους περίμεναν λιμουζίνες με τους οδηγούς τους.  Μεγάλη χλιδή.
Κάθε βράδυ μετά από το φεστιβάλ,  τα clubs και  τα ξενοδοχεία έκλειναν διάσημους ηθοποιούς και τους πλήρωνα 45. 000 ευρώ την ώρα για να παραστούν, ενώ το  εισιτήριο εισόδου ήταν 3,000 ευρώ.
Για να φορέσει μια ηθοποιός από κάποιο σχεδιαστή φόρεμα χρέωνε 20.000 ευρώ αλλά πρέπει να τη κλείσουμε ένα χρόνο πριν. .Επίσης κάθε βράδυ διοργάνωναν after Party όπου παρευρίσκονται πολλοί διάσημοι.

  1. Γνωρίζουμε ότι είστε τελειομανής.  Γίνατε περισσότερο επαγγελματίας μετά από αυτή την τεράστια εκδήλωση, που λάβατε μέρος;
Κουράστηκε παρά πολύ να γίνει αυτή η μεγάλη δουλειά αλλά ανταμείφτηκα πολύ με τις πολύ καλές γνωριμίες που έκανα και τις πολλές δουλειές που έκλεισα στο εξωτερικό εφόσον στην Κύπρο τώρα υπάρχει πρόβλημα.

  1. Σίγουρα γίνατε περισσότερο γνωστή στο χώρο του θεάματος, της μόδας και γενικά της σόου μπιζ.
Σίγουρα τώρα έγινα πιο γνωστή. Με έμαθαν αρκετοί σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί και άλλοι από τον χώρο του θεάματος. Μου  έκαναν αρκετές προτάσεις για συνεργασίες στο εξωτερικό .  
Είμαστε το μοναδικό γραφείο στη Κύπρο που συνεργαζόμαστε με το εξωτερικό. Τώρα θα έχουν και τα μοντέλα μου την ευκαιρία να δουλέψουν στο εξωτερικό σαν μοντέλα ή σαν ηθοποιοί, διότι θέλουν να συνεργαστούμε μαζί μας αρκετοί σκηνοθέτες που μας γνώρισαν. Το γεγονός αυτό είναι πολύ ευχάριστο .
Με γνωρίζουν αρκετές χώρες στο εξωτερικό επειδή έχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα των διαγωνισμών  Miss Cprus and Greece Tourism και είμαστε οι αντιπρόσωποι των international διαγωνισμών στο  εξωτερικό όπου προβάλουμε το Τουρισμό της Ελλάδας κα της Κύπρου σε διεθνείς Τουριστικούς Διαγωνισμούς .

  1. Σε αυτή σας την προσπάθεια δίπλα σας ήταν ο γιος σας ο οποίος είναι μέλος της  Prestige show production;
Φέτος είχα και τον γιο μου μαζί μου. Χωρίς  αυτόν δεν θα είχε επιτυχία η επίδειξη.  Είναι και o manager derectors  στην εταιρεία. Ο  γιος μου πάντα είναι δίπλα μου.  Χωρίς αυτόν, επαναλαμβάνω, δεν θα είχαμε επιτυχία.

  1. Πως βλέπετε το μέλλον σας από εδώ και πέρα, μετά την τεράστια συμμετοχή που είχατε στο φεστιβάλ των Κανών; Ποιες οι επόμενες δουλειές σας;
Μετά από αυτή τη μεγάλη εμπειρία έμαθα του χρόνου πως θα οργανωθώ καλύτερα διότι τώρα γνωρίζω πολλά..
H  επόμενη δουλειά είναι το Αύγουστο από 28 μέχρι 5 Σεπτεμβρίου. Είναι το φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία και ανέλαβα το f,show  όπου θα τους παρουσιάσω μια καταπληκτικές επιδείξεις μόδας από σχεδιαστές από διάφορες  χώρες.  Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν εκτός που πρέπει να’ ναι γνωστοί πρέπει να’ ναι και οικονομικά πολύ καλά διότι η επίδειξη έχει  ακριβά κόστα.
Το μέλλον το βλέπω να είναι πολύ καλό. Εύχομαι πάντα υγεία, αγάπη και ειρήνη στο κόσμο γίνονται αυτές οι επιδείξεις για ένα καλό σκοπό. Για ένα μικρό φίλαθλο. Κι έτσι δίνομαι το μήνυμα της Ειρήνης στο κόσμο. Είμαι μέλος στο σύνδεσμο τους και θα ήθελα να κάνω τη πρόταση στο διεθνή σύνδεσμο κινηματογράφου να φιλοξενήσουμε το φεστιβάλ κινηματογράφου και στην Κύπρο για να προβάλλουμε τν τόπο μας αλλά και να αυξηθεί περαιτέρω ο τουρισμός μας.
Μου έγινε πρόταση από τη πρόεδρο  του συνδέσμου καρκίνου του μαστού στις Κάννες να πάω να τους διοργανώσω μια επίδειξη αφιλοκερδώς  στις κάννες και το έβαλα στο προγράμματα μου.  Η άλλη πρόταση είναι στο Μόντε Κάρλο και τον  Απρίλη 2015 στο Μιλάνο είναι έκθεση Μόδας όπου θα αναλάβω όλες τις επιδείξεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση.


Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που εξασφάλισε ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ από τις επιδίξεις μόδας στο φεστιβάλ των Καννών.


Περισσότερες φώτο ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: