Σάββατο 31 Μαΐου 2014

22χρονη Ρουμάνα έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γεμάτη ναρκωτικά


Χειροπέδες πέρασε πριν από λίγο η αστυνομία σε 22χρονη Ρουμάνα, η οποια επιχείρησε να φέρει στη Κύπρο, μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας, 25 κιλά κάνναβης.  Η νεαρή πιάστηκε από τα λαγωνικά του τελωνείου, που θεώρησαν ύποπτη τη συμπεριφορά της. Δύο ελληνοκύπριοι έχουν συλληφθεί, δύο αναζητούνται.


Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.  Η περιέργη συμπεριφορά 22χρονης Ρουμάνας, η οποία έφτασε με πτήση από την Αθήνα, έθεσε σε συναγερμό τις αρχές ασφαλείας και ειδικά τους τελωνειακούς.  Στις αποσκευές της αλλοδαπής, μετά από έλεγχο, εντοπίστηκαν 25 κιλά άριστης ποιότητας κάνναβης, έτσι ενημερώθηκε σχετικά η ΥΚΑΝ.

Αμέσως τα μέλη της αστυνομίας έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας και διευθέτησαν ελεγχόμενη παράδοση με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τελικών παραληπτών.
Έτσι και έγινε και η νεαρή αλλοδαπή τέθηκε υπό παρακολούθηση.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ακολουθώντας οδηγίες των ιδιοκτητών των ναρκωτικών, μετέβη σε υποστατικό στη Ξυλοτύμπου της επαρχίας Αμμοχώστου όπου και συναντήθηκε με δύο ελληνοκύπριους ηλικίας 26 και 36χρόνων.  Την ώρα της συνάντησης, μπούκαραν τα μέλη της ΥΚΑΝ και πέρασαν και στους τρεις χειροπέδες.

Στην αυλή του ενός συλληφθέντος βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο, ένα πιστόλι και αριθμός απαγορευμένων φυσιγγίων.

Τόσο η 22χρονη όσο και οι δύο ελληνοκύπριοι τέθηκαν υπό κράτηση και  το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.  Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν εκδοθεί δύο ακόμη εντάλματα σύλληψης προσώπων που φέρονται να ενέχονται στην υπόθεση.

Καθημερινές έχουν γίνει πλέον οι αφίξεις προσώπων από τα αεροδρόμια της Κύπρου που μεταφέρουν στις αποσκευές τους ή στο σώμα τους ναρκωτικά.  Ένα 24ώρο πριν, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν 112 κιλά παράνομων ουσιών.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12344&catid=9#sthash.4Hs6ARdS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: