Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Άνεση και πολυτέλεια για μια τυπική διαδρομή Tokyo-Kyoto με το τρένο στην ΙαπωνίαΗ τυπική διαδρομή με το τρένο στην Ιαπωνία είναι αυτή που συνδέει το Tokyo με το Kyoto και η εταιρεία JR West, με στόχο να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες ετοιμάζει έναν τρένο που θα εγγυάται ότι το ταξίδι αυτό θα μένει αξέχαστο.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός θα είναι του Kazuya Ura, ο οποίος εργάζεται στην αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Geihinkan, και είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των σουιτών που φιλοξενούν αρχηγούς κρατών.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός θα ανήκει στον σχεδιαστή τρένων Fukuda Tetsuo ενώ το μενού επιμελείται ο διάσημος αρθρογράφος και κριτής εστιατορίων Takeshi Kadokami.

Η ομάδα αυτή, έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα "ξενοδοχείο" που «ταξιδεύει ανάμεσα στα υπέρτονα αξιοθέατα της Ιαπωνίας» και το οποίο θα συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια.

Στο τρένο - ξενοδοχείο θα δίνει κίνηση μία υβριδική  diesel/electric μηχανή, ενώ 10 βαγόνια θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον ύπνο των επιβατών και δύο θα είναι για το εστιατόριο.

Στα εξτρά του τρένου θα είναι ιδιωτικά μπάνια και μπαλκόνια. Σύμφωνα την JR νέο τρένο θα κάνει το δρομολόγιο Kyoto, Osaka, και Sanyo  με τελευταίο σταθμό την Hiroshima, ενώ θα τεθεί σε λειτουργία το 2017.

Πηγή: newmoney.grΔεν υπάρχουν σχόλια: