Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Γρονθοκόπησαν τον Μπράντ Πιτ στην πρεμιέρα του «Maleficent»


Μια γροθιά στο πρόσωπο δέχθηκε ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Maleficent, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Αντζελίνα Τζολί.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Σύμφωνα με το Associated Press, αυτόπτες είδαν έναν άνδρα από το χώρο των θαυμαστών να περνά τα διαχωριστικά και να μπαίνει στο κόκκινο χαλί του κινηματογράφου El Capitan στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ και να χτυπά τον ηθοποιό.

Υπάλληλοι της ασφάλειας ακινητοποίησαν τον άνδρα και κάλεσαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον απομάκρυνε. Όπως μεταδίδει το CNN σε βάρος του άνδρα ενδέχεται να απαγγελθούν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο Μπραντ Πιτ δεν τραυματίστηκε από την επίθεση και συνέχισε να χαιρετά τους θαυμαστές του.


Η αστυνομία του Λος Αντζελες δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα επίσημα την ταυτότητα του δράστη, αλλάπρόκειται για τον ουκρανό «δημοσιογράφο» - φαρσέρ Βιτάλι Σεντίουκ, τον άνθρωπο που προσπάθησε να μπει κάτω από το φόρεμα της Αμέρικα Φερέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ σε πρεμιέρα ταινίας είχε γονατίσει μπροστά στα επίμαχα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Ο ίδιος άνθρωπος το 2013 είχε ορμήσει στη σκηνή των βραβείων Γκράμι, ενώ ένα χρόνο πριν είχε προσπαθήσει να φιλήσει τον Γουίλ Σμιθ στην πρεμιέρα της ταινίας «Men in Black ΙΙΙ», στη Μόσχα, με τον ηθοποιό να απαντά με χαστούκι. 

nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: