Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

28χρονος στο κελί για ληστεία σε φαρμακείο στην Πάφο


Στην σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησε χθες  το μεσημέρι η Αστυνομία. Θεωρείται ύποπτος για υπόθεση διάπραξης ληστείας σε φαρμακείο στην Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης φαρμακείου κατήγγειλε ότι  άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στο φαρμακείο στις 8.10 το πρωί και του ζήτησε χάπια ελεγχόμενα τα οποία αρνήθηκε να του δώσει αφού για τα συγκεκριμένα φάρμακα χρειάζονταν συνταγή γιατρού.


Ο δράστης αποχώρησε από το φαρμακείο για να επιστρέψει λίγο αργότερα ζητώντας από τον φαρμακοποιό να του τα δώσει αφού δεν μπόρεσε να βγει γιατρό για να του γράψει όπως ισχυρίστηκε την συνταγή.
Ο φαρμακοποιός επιχείρησε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να τον σπρώξει και να του αρπάξει από το συρτάρι 14 χάπια και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.
Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε όχημα που είχε σταθμεύσει έξω από το φαρμακείο ενώ στην προσπάθεια του ο φαρμακοποιός να τον σταματήσει τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 28χρονου από την Βουλγαρία στον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου προτού αυτός αναχωρήσει για το εξωτερικό.
Ανακρινόμενος στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ο 28χρονος φαίνεται να ομολόγησε την διάπραξη του αδικήματος.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12315&catid=9#sthash.mNdbD8Vj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: