Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015. Επανέρχεται η πτήση Ρώμη-Πάφο. Πτήσεις Ryan air και από Λιθουανία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Αθήνα κ.α

      
 
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ),  χαιρετίζει την πρόσφατη απόφαση της γνωστής αεροπορικής εταιρείας RYANAIR για επαναφορά της Πτήσης από Ρώμη από τον Οκτώβριο 2014  καθώς και για συνέχιση και άλλων σημαντικών δρομολογίων, που ανέρχονται σε 31 εισερχόμενα ανά βδομάδα.



Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική για την Πάφο αλλά και την Κύπρο γενικότερα αφού η προσβασιμότητα  ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο είναι πρωτίστης σημασίας. Επιπρόσθετα, οι πτήσεις από αεροδρόμια όπως Βέλγιο, Λιθουανία, Ρώμη, Ηνωμένο βασίλειο συνάδουν πλήρως με την στρατηγική της Πάφου που προβλέπει διείσδυση σε νέα τμήματα αγορών αλλά και περαιτέρω ανάπτυξη αγορών πρώτης προτεραιότητας.     

Τόσο η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι  άρχισαν ήδη να τροχιοδρομούν ενέργειες για προώθηση των δρομολογίων και των προορισμών με σκοπό να επεκταθεί η σεζόν και να ανατραπεί η φθίνουσα πορεία των τελευταίων χρόνων.

Η ΕΤΑΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Ryanair καθώς και όσους συνέβαλαν στην εξέλιξη αυτή και ιδιαίτερα τον Kυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, την Ηermes airports και τα αρμόδια Yπουργεία Συγκοινωνιών και Tουρισμού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: