Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτα μπόνους σε είδος έλαβαν 1200 υπάλληλοι εταιρείας


Αυτοκίνητα, πανάκριβα κοσμήματα και προκαταβολές για την αγορά διαμερισμάτων δώρισε σε 1.200 υπαλλήλους της εταιρείας του ένας έμπορος διαμαντιών από το κρατίδιοΓκουτζάρατ της Ινδίας, ως αμοιβή επειδή πέτυχαν τους στόχους που είχαν οριστεί.



Ο Σάβτζι Ντολάκια, ο ιδιοκτήτης μιαςεταιρείας εξαγωγής διαμαντιών στην πόλη Σουράτ, δώρισε 491 αυτοκίνητα και 570 διαμαντένια κολιέ ενόψει του Ντιβάλι, της ινδουιστικής γιορτής του φωτός. Η εταιρεία προτίθεται επίσης να καταβάλει σε άλλους 207 υπαλλήλους την προκαταβολή για την απόκτηση ενός διαμερίσματος, εφόσον το επιθυμούν.

"Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος επιβράβευσης που ακολουθούμε. Οι εργαζόμενοι που επέδειξαν συνέπεια και αποτελεσματικότητα την τελευταία πενταετία επιβραβεύτηκαν" είπε ο Νάρες Μαγιάνι, ο γραμματέας του Ντολάκια.
Συνολικά, τα δώρα στοίχισαν 500 εκατομμύρια ρουπίες (περίπου 6,5 εκ. ευρώ). Σύμφωνα με τον Μαγιάνι, πρόκειται για το ετήσιο μπόνους που δίνεται στους υπαλλήλους με αφορμή το Ντιβάλι που φέτος θα γιορταστεί την Πέμπτη. Όπως είπε ο γραμματέας, επικρατεί "κύμα ενθουσιασμού" από την Κυριακή, όταν ανακοινώθηκε το μπόνους.

"Στην οικογένειά μου κανείς δεν έχει αυτοκίνητο κι έτσι, όταν έμαθα ότι θα αποκτήσω ένα, πέταξα από τη χαρά μου. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και το γιορτάζουν", πρόσθεσε.

Το Σουράτ είναι ο βασικός κόμβος για το εμπόριο διαμαντιών στην Ινδία, ένας τομέας που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής επιβράδυνσης στη χώρα.

Ο Ντολάκια ξεκίνησε την εταιρεία του την δεκαετία του 1990 με δανεικά. 

Σήμερα η εταιρεία έχει ετήσιο τζίρο 60 δισεκατομμύρια ρουπίες (περίπου 760 εκ. ευρώ), απασχολεί 8.000 υπαλλήλους και διατηρεί γραφεία στο Βέλγιο, το Χονγκ Κονγκ και τη Βρετανία.





nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: