Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η Κέιτ περιμένει κοριτσάκι

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ επισκέφθηκαν τον μαιευτήρα της για τον προγραμματισμένο υπέρηχο της 12ης εβδομάδας. Αλλά δεν ήταν μόνοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Australian Women’s Weekly!


 Μαζί τους ήταν αρκετοί παπαράτσι με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι όπου απαθανάτισαν, την Κέιτ και τον Γούιλιαμ να φεύγουν μαζί από το γραφείο του μαιευτήρα. Όπως ήταν φυσικό, τα φλας άστραψαν και κατοχήρωσαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δούκισας μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.
Αν και προσπάθησαν να πουλήσουν τις φωτογραφίες, ο βρετανικός τύπος ήταν κάθετα αρνητικός και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι φοβούνται ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού! Ωστόσο όμως οι φωτογράφοι αφού δεν μπόρεσαν να δώσουν τις φωτογραφίες στον Αγγλικό τύπο τις έδωσαν στον Αμερικανικό τύπο, που δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να αναφερθεί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική ζωή της Κέιτ και του Γουίλιαμ.
μιντλεττον, ουίλιαμ
Σύμφωνα λοιπόν με την Νew York Daily, εφημερίδα που εξασφάλισε αποκλειστικά τις φωτογραφίες που δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ στην Αγγλία, η φήμη που ήθελε την Δούκισσα να κυοφορεί δίδυμα καταρρίπτεται. Η Κέιτ περιμένει κορίτσι και μάλιστα αναμένεται να γεννηθεί τον Απρίλιο του 2015. 
Κατά την αποχώρησή τους από το ιατρείο και οι δυο φαίνονται αρκετά χαρούμενοι. Η μέλλουσα μανούλα κρατά στο χέρι της έναν κίτρινο φάκελο που μάλλον περιέχει τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής της κόρης. Φαίνεται πώς το μόνο που απομένει πια να κάνουν είναι να ετοιμάσουν το δωμάτιο και να επιλέξουν το όνομα της μικρής τους. Τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν από τώρα, με φαβορί ονόματα το Νταϊάνα και το Μάργκαρετ!


http://ikypros.com/?p=53652#sthash.3I8R1JeF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: