Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κεραυνός χτύπησε 56χρονο Βρετανό στην Πάφο


Από κεραυνό χτυπήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Τσάδας, ενώ βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο τουριστικού συγκροτήματος της Πάφου στην περιοχή της Αχέλειας.


Πρόκειται για τον 56χρονο Halls Stuart ο οποίος κατά την διάρκεια του συμβάντος φαίνεται να αθλείτο στις εγκαταστάσεις του τουριστικού καταλύματος. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε γύρω στις 11:00 σήμερα το πρωί στην Επαρχία Πάφου.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους του τουριστικού συγκροτήματος αλλά και από ένοικους οι οποίοι άμεσα ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Ο Βοηθός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Μάριος Φιλίππου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο 56χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.  Ακολούθως σημείωσε  μετά την σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας του από τους  επί καθήκοντι ιατρούς μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.




http://www.sigmalive.com/news/local/175842/apo-keravno-xtypithike-56xronos-pou-nosilevetai-stin-entatiki#sthash.W4PkzpLM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: