Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΛΕΜΕΣΙΑ 2014. Τελετή Βράβευσης, Αρίστων Αθλητών, Αθλητικών Προτύπων και Σωματείων


«Γυμνάζομαι, Αθλούμαι, Δίνω Χρώμα στη ζωή μου» ήταν το μήνυμα που έστειλαν κορυφαίοι αθλητές στην Τελετή Bράβευσης Αρίστων Αθλητών, Αθλητικών Προτύπων και Σωματείων, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Λεμεσίων 2014», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολoμωνίδης» και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή.Στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου και άλλων προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από το χώρο του αθλητισμού, απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία για τις νέες επιτυχίες και διακρίσεις τους στον ολυμπιονίκη και πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Παύλο Κοντίδη, στον πρωταθλητή ύψους Κυριάκο Ιωάννου, στην πρωταθλήτρια σκοποβολής Άντρη Ελευθερίου και στη Χρυσή παραολυμπιονίκη Κολύμβησης Καρολίνα Πελενδρίτου.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή βραβείου σ’ ένα από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τονΒασίλη Χατζηπαναγή, τον «Μάγο της Μπάλας» όπως τον αποκαλούσαν, αφού έγραψε ιστορία για τα απίστευτα γκολ και τις μοναδικές του ντρίπλες.

Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν επίσης πέντε σημαντικοί παράγοντες της Λεμεσού, ο Νίκος Σολομωνίδης, ο Ττώνης Καττίδης, ο Δώρος Ιερόπουλος, ο Αντώνης Χατζηπαύλου και οΤοτός Θεοδοσίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν αφιερώματα στην πορεία και τις επιτυχίες των βραβευθέντων.

Ο Δήμος Λεμεσού βράβευσε επίσης δεκάδες σωματεία και άριστους αθλητές που ξεχώρισαν για το ταλέντο και τις επιδόσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι βραβευθέντες, αναφέρθηκαν στις αξίες του αθλητισμού, διαμηνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, δίνει χρόνια, αισιοδοξία και χρώμα στη ζωή!

Χορηγοί Λεμεσίων 2014: Medochemie Ltd, DELOITTE, Κ.Ο.Α., ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, CYTA, PrimeTel, Ελληνική Τράπεζα, PHIL ANDREOU, Ετ.Hercules Trophies. Υποστηρικτές Λεμεσίων: Total Serve Management Ltd, Τράπεζα Κύπρου.
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Η ΦΩΝΗ της Λεμεσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: