Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αυτές είναι οι πέντε αιτίες που δεν θέλει πλέον … να κάνει σεξ μαζί σου !

Οι γυναίκες είναι περίπλοκα όντα, όμως στο θέμα του σεξ τα πράγματα είναι προφανή. Όταν η σύντροφός σου δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, υπάρχει πρόβλημα.
Και πριν ετοιμαστείς να φέρεις την καταστροφή, θα σου τονίσουμε πως δεν αναφερόμαστε σε εκείνη τη μία και μοναδική φορά που ήταν άρρωστη, τσαντισμένη, κουρασμένη ή στεναχωρημένη. Μιλάμε για την συνεχή αποχή της από το σεξ μαζί σου, που σε κάνει να νευριάζεις και να αγχώνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά. Μάντεψε: Έχεις απόλυτο δίκιο.
Δυστυχώς, το να μην επιθυμεί να συνευρεθεί μαζί σου έχει κάποιες αιτίες και καμία από αυτές δεν είναι προς τιμήν σου.



Υπάρχει άλλος
Αρχίζουμε από το χειρότερο πιθανό σενάριο. Η γυναίκα, σε αντίθεση με τους άντρες, όταν ερωτεύεται δίνει ψυχή και σώμα. Αν λοιπόν έχει ερωτευτεί ή έστω έχει ενθουσιαστεί με κάποιον άλλον, μην περιμένεις να κάνει σεξ μαζί σου, τουλάχιστον όχι με την καρδιά της. Το μυαλό της είναι αλλού και -δυστυχώς για εσένα- εκεί ακριβώς θα επιθυμούσε να είναι και το σώμα της.
Έχει άγχος για προσωπικά της θέματα
Παρότι θεωρείς πως θα μπορούσες να την κάνεις να ξεχαστεί, εκείνη το αντιμετωπίζει εντελώς διαφορετικά. Αν κάτι την απασχολεί, το μυαλό της είναι δοσμένο εκεί και αφήνει τα σωματικά ενδιαφέροντα εκτός. Μην ξεχνάς, οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές και δεν διαχωρίζουν το επάνω από το κάτω μέρος του σώματός τους.
Δεν της δίνεις τη δέουσα προσοχή
Και σε εκδικείται. Όσο και να το θεωρείς απίθανο, η δική της αποχή οφείλεται στη δική σου αδιαφορία. Με το να δείχνει αδιάφορη για το σεξ το οποίο εσύ θεωρείς ζωτικής σημασίας, προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις το πώς είναι να νιώθεις παραμελημένος. Ξύπνα.
Σε βαρέθηκε
Κοινώς, νιώθει πως το σεξ μαζί σου δεν έχει νέες συγκινήσεις να της προσφέρει. Ξέρει την κάθε σου κίνηση, τη σειρά, τις στάσεις που θα επιλέξεις, τη διάρκεια, ακόμα και τα λόγια σου κατά τη σεξουαλική πράξη. Λυπόμαστε που θα στο πούμε αλλά… φταις. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, σταμάτα να «βολεύεσαι» και φρόντισε την επόμενη να την κρατάς ικανοποιημένη.
Δεν ταιριάζετε… ανατομικά
Όσο και να θέλεις να πιστεύεις πως οι γυναίκες κυνηγούν τα πολλά «προσόντα», η αλήθεια είναι πέρα για πέρα διαφορετική. Σε καμιά γυναίκα δεν αρέσει να υποφέρει στο σεξ (τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο), γι’ αυτό αν το κορμί σου δεν «δένει» με το δικό της είναι πολύ λογικό να σε αποφεύγει. Παρόλα αυτά, ακόμα και αυτό να συμβαίνει υπάρχει τρόπος να λύσεις το πρόβλημα, εάν αποφασίσεις να σκεφτείς περισσότερη την δική της ικανοποίηση παρά τη δική σου.

koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: