Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ο τυφώνας Γκονζάλο “ευθύνεται” για το θάνατο γυναίκας στο Λονδίνο

Η ουρά του τυφώνα προκάλεσε προβλήματα στις οδικές, αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες
  • 2
     
    Share
Η ουρά του τυφώνα Γκονζάλο προκάλεσε τον θάνατο μίας γυναίκας την οποία καταπλάκωσε δέντρο που ξεριζώθηκε στο Λονδίνο, ενώ προκάλεσε προβλήματα στις οδικές, αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες όταν έπληξε την Τρίτη τη Μεγάλη Βρετανία.



Τα συνεργεία διάσωσης περιορίστηκαν στο να εξακριβώσουν τον θάνατο του θύματος αυτής της πρώτης καταιγίδας που ανήγγειλε την άφιξη του χειμώνα, όταν έφθασαν στο σημείο σε πολυτελή συνοικία στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Κσακοκαιρία, Αγγλία, πτώση δέντρου
Στο διεθνές αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, το μεγαλύτερο της χώρας, τουλάχιστον 110 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ υπήρξαν καθυστερήσεις σε πολλά δρομολόγια των τρένων στη νότια Βρετανία.
Ριπές ανέμου που ξεπερνούσαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα καταγράφθηκαν το πρωί, ωστόσο οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα εξασθενίσουν την Τετάρτη.
Ο τυφώνας Γκονζάλο τον οποίο συνόδευαν άνεμοι που έφθασαν τα 175 χιλιόμετρα την ώρα είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πλειονότητα των νοικοκυριών στο αρχιπέλαγος των Βερμούδων αυτό το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας πλημμύρες, ξεριζώνοντας δέντρα χωρίς όμως να αφήσει πίσω του θύματα.
Το πέρασμα του Γκονζάλο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και σοβαρές ζημιές στην Καραϊβική.


http://ikypros.com/?p=53809#sthash.OEFxfHvD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: