Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πρόβατα “μαστούρωσαν” στην Αγγλία

Μαστούρωσε” επικίνδυνα ένα κοπάδι από πρόβατα στην κομητεία Σάρρεϋ της Αγγλίας, όταν στο δρόμο του βρέθηκαν επτά σακούλες με μαριχουάνα.
 

Το περιστατικό συνέβη όταν τα πεινασμένα πρόβατα αναζητώντας τροφή βγήκαν έξω από τα όρια τους αγροκτήματος του ιδιοκτήτη τους, και ένα εξ αυτών εντόπισε επτά μαύρες σακούλες οι οποίες, προφανώς, είχαν μια ιδιαίτερη μυρωδιά. Αφού κατάφερε να ανοίξει μια από αυτές, όλο το υπόλοιπο κοπάδι προβάτων ακολούθησε και τελικά τα πρόβατα κατανάλωσαν το χασίς, αρίστης ποιότητας, αξίας περίπου 5.000 ευρώ (4.000 λιρών Αγγλίας).

Σύμφωνα με τον Independent, ο ιδιοκτήτης των προβάτων είδε τα ζώα του να πέφτουν στο έδαφος ζαλισμένα, με τα πόδια στον αέρα, χωρίς ωστόσο να εμφανίζουν άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Βλέποντας τα απομεινάρια του γεύματος τους, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, θεωρεί πως κάποιοι έμποροι ναρκωτικών είχαν αφήσει τις σακούλες με την κάνναβη, πιστεύοντας πως δεν κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτές ούτε καν από ένα πεινασμένο κοπάδι προβάτων.

Πηγή: star.gr
 http://ikypros.com/?p=53018#sthash.vIvcv4tS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: