Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μάστερ στο ΣΕΞ!


Το σεξ είναι ένας τρόπος να έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου αλλά όταν ξεκινάς μια σχέση καλό είναι να μην πέσεις με τα μούτρα στο σεξ αλλά να πάρεις το χρόνο σου να δεις μέχρι που σε παίρνει να κάνεις πράγματα.
Η αξιολόγηση θα σε βοηθήσει να πάτε το σεξ σε ένα επίπεδο που δεν το φανταζόσουν! Τα παρακάτω τιπς θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που θες ακόμα πιο γρήγορα.

 
1.Το σεξ δεν είναι κούρσα 
To σεξ δεν είναι αγώνας δρόμου, και γι'αυτό πάρε το χρόνο σου για να το εξερευνήσεις. Τα προκαταρκτικά βοηθάνε πολύ και δώσε βάση σε αυτά για να απολαύσεις ακομα περισσότερο τη συνέχεια!
 
2.Πάρε το χρόνο σου
Οι άνδρες συνήθως θέλουν σεξ τις πρωινές ώρες, κάτι που εμείς οι γυναίκες δε θέλουμε τόσο έντονα. Για να είσαι έτοιμη όταν θα ξυπνήσει ο καλός σου, πάρε το χρόνο σου και ξύπνα 15-20 λεπτά νωρίτερα.
 
3.Τα βογγητά είναι καλύτερα από το τίποτα
Δε λέμε να σε ακούσει όλη η γειτονιά, αλλά τα ελαφριά βογγητά θα δώσουν κάτι παραπάνω στη σεξουαλική σου εμπειρία και είναι πολύ καλύτερα από το τίποτα.
 
4.Δώσε βάση στις κινήσεις σου
Η συνηθισμένη κίνηση στο σεξ είναι το μέσα έξω. Για πιο γρήγορο οργασμό, κινήσου καθ'όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και τις πλευρικές.
 
5.Οι φαντασιώσεις ανανεώνουν
Κάθησε με τον καλό σου και γράψτε σε κάρτες από 5 φαντασιώσεις ο καθένας. Στη συνέχεια πηγαίντε σε ένα εστιατόριο για φαγητό και την ώρα του φαγητού ανταλλάξτε τις κάρτες και σημειώστε πάνω στις φαντασιώσεις τις εξής 3 επιλογές: 'Ναι', 'Ίσως μια μέρα', 'Ποτέ'. Στη συνέχεια βάλτε τις κάρτες σε ένα κουτί και κάθε μήνα τραβήξτε έξω μία κάρτα στην τύχη από τις πιθανές φαντασιώσεις που θα θέλατε να κάνετε.
 
6.Μιμήσου το στυλ του
Δες το στυλ που του αρέσει να σε φιλάει, και κάνε και εσύ το ίδιο πάνω στα αγαπημένα σου σημεία!
 
7.Ασκηθείτε μαζί
Δείτε την άσκηση σαν προκαταρκτικά! Η άσκηση θα ανεβάσει τα επίπεδα ντοπαμίνης και θα μειώσει τα άγχη σου.
 
8.Κάντου κοπλιμέντα
Οι άνδρες χρειάζονται κοπλιμέντα, αρκεί να μην το παρακάνεις! Προτίμησε τα κοπλιμέντα που έχουν να κάνουν με το σώμα του και όχι με τον χαρακτήρα του.
 
9.Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου σωστά
Όταν τον φιλάς μη χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου με έναν μόνο τρόπο. Παίξε με τις κινήσεις τις γλώσσας σου αλλά και την πίεση που βάζεις.
 
10.Μίλα του βρώμικα
Θες να μάθεις αν του αρέσει να του μιλάς βρώμικα; Πες του: 'Με κάνεις να κάνω ζωηρές σκέψεις'. Αν δεις ανταπόκριση, τότε προχώρα το ακόμα παραπέρα.
 

BeautifulLife.com.cy 

Δεν υπάρχουν σχόλια: