Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το πάθος για σοκολάτα ζωντανεύει για δέκατη χρονιά στην Εβδομάδα Σοκολάτας στο Colors Café


Μια μοναδική συλλογή εκπληκτικών σοκολατοδημιουργιών και νέων  λαχταριστών εκπλήξεων, επιφυλάσσει και φέτος η «Εβδομάδα Σοκολάτας», που διοργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons, από τις 14 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2014.
 

Οι λάτρεις της σοκολάτας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς και πρωτότυπους σοκολατένιους πειρασμούς, που ο Pastry Chef του Colors Café και η ομάδα του ετοιμάζουν ειδικά για την «Εβδομάδα Σοκολάτας».

Φέτος επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τη σοκολάτα Boa Sentenca, ένα μοναδικό βραζιλιάνικο μείγμα σοκολάτας, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Chocolate Ambassadors Club, του οποίου το Ξενοδοχείο Four Seasons είναι υπερήφανο μέλος.

Η σοκολάτα Boa Sentenca, με δυνατή γεύση κακάο και πλούσιες αρωματικές νότες εσπεριδοειδών, δημιουργεί μια ακαταμάχητη ελκυστική υπεροχή, που σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Η παραγωγή της συγκεκριμένης εξαιρετικής στο είδος της σοκολάτας, είναι περιορισμένη και το Four Seasons είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο, που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την BoaSentenca στην παρασκευή γλυκών.

Η «Εβδομάδα Σοκολάτας» πλησιάζει… γι’ αυτό ετοιμαστείτε για το πιο απολαυστικό ταξίδι στο γλυκό κόσμο της σοκολάτας, στο Colors Café.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 25858000.

Δεν υπάρχουν σχόλια: