Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΙΚΑΠ αποκτά νέα δυναμική. ΦΩΤΟ


Σημαντική θεωρείται από τον σύνδεσμο ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ- η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στην παρουσία δεκάδων μελών του ΣΙΚΑΠ, που στήριζαν και στηρίζουν διαχρονικά τον σύνδεσμο.



Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου παρουσίασε τα προβλήματα των κέντρων αναψυχής αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην λειτουργία του συνδέσμου.
Τα μέλη τοποθετήθηκαν ένα προς ένα και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η δράση του ΣΙΚΑΠ αλλά και να δυναμώσει για να έχουν τα κέντρα αναψυχής φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.





 Τα μέλη θα γίνουν περισσότερο ενεργά για την καλύτερη λειτουργία του συνδέσμου, θα προσεγγιστούν νεαροί  ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής με σκοπό να αναλάβουν μελλοντικά τα ηνία του ΣΙΚΑΠ με την στήριξη βεβαίως, των παλαιοτέρων. Θα γίνει προσέγγιση και σε κέντρα που δεν είναι μέλη του συνδέσμου με σκοπό να εγγραφούν και όλοι μαζί με μια φωνή να διεκδικούν τα αιτήματά τους.




Η συνεδρίαση θεωρήθηκε αρκετά εποικοδομητική και έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα. Υπήρξαν αρκετές τοποθετήσεις και οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να δώσουν όλοι μαζί μια νέα δυναμική στον ΣΙΚΑΠ για να μπορέσει ο σύνδεσμος να φέρει σε πέρας και να αντιμετωπίζει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.




Αναφορικά με τα προβλήματα του κλάδου έγινε αναφορά στο all inclusive, στην εξεύρεση προσωπικού και σε διάφορα άλλα για τα οποία θα ξεκινήσουν μεθοδικά να εργάζονται από κοινού ΔΣ ΣΙΚΑΠ και ιδιοκτήτες κέντρων με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπισή τους. 

Αισιόδοξο μήνυμα αποτελεί το γεγονός ότι, στην συνεδρίαση παρευρέθηκε και νέο αίμα με όρεξη για δουλειά και στήριξη του Συνδέσμου.  



Η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στο FITOS INN, ολοκληρώθηκε με γεύμα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια: