Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η φωτογράφηση που άναψε φωτιές!



Έρευνα στις τάξεις της Εθνοφρουράς της Γιούτα, καθώς δεν υπήρξε άδεια να χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και το προσωπικό της - Τα εντυπωσιακά μοντέλα ανεβαίνουν σε τανκς, κρατάνε μπαζούκας και πυροβολούν με πραγματικά πυρά.

«Φωτιές» στις τάξεις της Αμερικανικής Εθνοφρουράς «ανάβει» η σέξι φωτογράφηση εντυπωσιακών μοντέλων για τις ανάγκες του ημερολογίου «Hot Shots 2015».




Το ημερολόγιο αυτό χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση χρημάτων για στρατιωτικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς, ωστόσο φέτος προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.
Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει η Daily Mirror, η Εθνοφρουρά της Γιούτα επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί με τίνος την άδεια χρησιμοποιήθηκαν, για τις ανάγκες της σέξι φωτογράφησης, οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και το προσωπικό της.
Ακολουθώντας την απλή, αλλά πάντα επιτυχημένη... μιλιταριστική συνταγή «σέξι γκόμενες με όπλα», η φωτογράφηση συγκεντρώνει μοντέλα γνωστά για τις «καυτές» εμφανίσεις τους σε ανδρικά περιοδικά, όπως η πληθωρική Ρόζι Τζόουνς.

Ωστόσο, μεταξύ των καλλονών που «παρελαύνουν» στη φωτογράφηση, φορώντας μόνο τα... απολύτως απαραίτητα, φαίνεται ότι εμφανίζονται και μέλη της Εθνοφρουράς της Γιούτα.
Τα ίδια τα κορίτσια, δε, που συμμετείχαν στην εντυπωσιακή φωτογράφηση, φέρονται να χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά, ενώ ανέβηκαν σε τανκς, κράτησαν μπαζούκας και «έβγαλαν» όλο τον... πολεμοχαρή εαυτό τους στο φακό.
Σκοπός του ημερολογίου, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Βοήθεια Για Ήρωες», που στηρίζει τραυματίες βετεράνους και τις οικογένειές τους. 




Protothema.gr
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: