Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ



Δεν άντεξε για πολύ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Αναστασιάδη επικράτησε την Κυριακή με 2-1 του Ατρομήτου στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και επέστρεψε στην πρώτη θέση, νιώθοντας πάντα όμως την... καυτή ανάσα της Βέροιας, που ακολουθεί κατά πόδας.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος από το 76' αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βίτορ, πήρε «αέρα» δύο τερμάτων σε διάστημα δύο λεπτών με τα γκολ των Κάτσε (27') και Ρατς (29'), ενώ οι Περιστεριώτες μείωσαν στο 61' με τον Ούμπιδες.


Χωρίς τον Αθανασιάδη, αλλά και χωρίς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που ο Αναστασιάδης απέκλεισε από την αποστολή, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να πάρει τα ηνία του αγώνα. 

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο «δικέφαλος» του Βορρά κατάφερε να κυκλοφορήσει γρήγορα την μπάλα και μέχρι να συμπληρωθεί το μισάωρο είχε καταφέρει να προηγηθεί 2-0.

Στο 27' και από συρτό σουτ του Κάτσε η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Τσενάμο και κατέληξε στα δίχτυα και στο 29', σε σέντρα του Τζιόλη, ήρθε ο Ρατς να σκοράρει με υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.

Ο ενθουσιασμός του α' 45λεπτου εξαφανίστηκε στο β' ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να κινείται νωχελικά και ο Ατρόμητος σε μια αντεπίθεση, κατάφερε να προηγηθεί με ένα πανέμορφο τέρμα του Ούμπιντες, μετά από γύρισμα του Γεωργίου.

Μετά το γκολ των Περιστεριωτών το ματς απέκτησε και πάλι ενδιαφέρον, ενώ στο 76' έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βίτορ με 2η κίτρινη κάρτα.

Μοιραία οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να πετύχουν την ισοφάρισης, δεν τα κατάφεραν κι έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε μια νίκη, που έδειχνε εύκολη στην αρχή, αλλά ολοκληρώθηκε με άγχος. 

Κίτρινες: Κάτσε, Γκολάσα - Ταυλαρίδης, Νάστος, Τάτος

Κόκκινες: Βίτορ (76' ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακ (51' Γκόλασα), Περέιρα (69' Μάαρτενς), Σαλπιγγίδης (91' Κουλούρης).

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος (57' Αγκουάζι), Δημούτσος (77' Τάτος), Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (57' Γεωργίου), Κοντοές.



http://www.zougla.gr/sports/article/paok-atromitos-0-0-proto-imixrono-1087741

Δεν υπάρχουν σχόλια: