Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

6 μέρες στο κελί ο αστυνομικός για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας


Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 30χρονος ειδικός αστυνομικός που υπηρετεί στην ΜΜΑΔ ως ύποπτος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος αστυφύλακας αρνείται ενοχή στην υπόθεση δίνοντας τους δικούς του ισχυρισμούς, εντούτοις το δικαστήριο Λευκωσίας όπου οδηγήθηκε το πρωί ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση του ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.


Ο αστυνομικός συνελήφθη μετά από καταγγελία στην οποία προέβη 17χρονη. Ο ύποπτος φέρεται από την αστυνομία να έφτιασε  ψεύτικο γυναικείο προφίλ στο facebook και έπιασε "φιλίες" με 17χρονη.
Εκμεταλλευόμενος τη γυναικεία του ταυτότητα, της ζήτησε να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες της, πράγμα το οποίο η 17χρονη έπραξε. Ακολούθως, ο χρήστης του γυναικείου λογαριασμού ζήτησε νέες φωτογραφίες. Αφού η παραπονούμενη αρνήθηκε, αυτός φέρεται να δημοσίευσε στο διαδίκτυο, τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο πιο πάνω λογαριασμός είναι πλαστός. Διενεργήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου.

Χθες μέλη του γραφείου ηλεκτρονικού εγκλήματος διενήργησαν έρευνα  στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και τέσσερις αποθηκευτικές συσκευές (USB).



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=14156&catid=9#sthash.aN18jMh3.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: