Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα νεαρή Βρετανίδα


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα νεαρή Βρετανίδα σημειώθηκε στην Αγία Νάπα. Έπεσε από το μοτοποδήλατό της και καρφώθηκε σε πεζοδρόμιο. 


Τραγικό θάνατο, σε νέο τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Νάπα, βρήκε το απόγευμα Βρετανίδα ηλικίας 22 χρόνων η οποία εργαζόταν στην Κύπρο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.20 το μεσημέρι, Βρετανίδα 22 χρόνων, που εργαζόταν στην Κύπρο, οδηγούσε το μοτοποδήλατο της στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ποταμού Λιοπετρίου, παρά την Αγία Θέκλα.
 
Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η κοπέλα έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να κτυπήσει με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.
 
Η κοπέλα έγινε αντιληπτή από διερχόμενους οδηγούς που ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 22χρονη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Παραλιμνίου.
 
Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών η νεαρή Βρετανίδα η οποία Ε Φ Ε Ρ Ε κράνος ασφαλείας, έχασε γύρω στις 17.30 τη μάχη με τη ζωή.
 
Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου.


κυπε