Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

"Ένα μεγάλο μπράβο στο Σωκράτη Χάσικο...!"


Απέραντη ικανοποίηση και αισθήματα ανακούφισης, σκόρπισε στους πάντες η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων της περασμένης Δευτέρας, για άμεση αύξηση του ωραρίου των Ναυαγοσωστών, κατά δυο ώρες ...
και πλέον οι παραλίες μας έχουν ναυαγοσωστική κάλυψη από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους, θα μπορούν να ξεκινούν την εργασία τους από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Ο πρόεδρος των κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή  του : "Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζει στον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος απέδειξε ότι είναι άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες. 

Ως Διοίκηση των Χειμερινών Κολυμβητών, αισθανόμαστε απέραντη ικανοποίηση, αφού τόσο οι δικές μας παρεμβάσεις, όσο του προέδρου της επιτροπής παραλιών του Δήμου Πάφου , Νίκου Σιμιλλίδη, αλλά και όλων των οργανωμένων ναυαγοσωστών εισακούστηκαν και το Υπουργείο Εσωτερικών και ο αρμόδιος Υπουργός, έκαναν δεύτερες σκέψεις προς την ορθή κατεύθυνση". Και συνέχισε ο πρόεδρος των Κολυμβητών: 

"Πολύ θετική κρίνουμε και την εξαγγελία του Υπουργού, για να άμεση απελευθέρωση κονδυλίου, για να αγοραστούν και να καλυφθούν άμεσες ανάγκες, που αφορούν τον ναυαγοσωστικό εξοπλισμό, όπως αυχενικά κολάρα, φορεία μεταφοράς , κάτι που είναι απολύτως απαραίτητα , γα να μπορούν οι Ναυαγοσώστες μας, να κάνουν σωστά τη δουλειά τους."