Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο



Σε παθολογικά αίτια εκτιμάται ότι οφείλεται ο θάνατος του 87χρονου Αγαθοκλή Αντωνίου Γιαλλούρη, το όχημα του οποίου παρεξέκλινε της πορείας του, στη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό και αφού ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα ακινητοποιήθηκε σε δέντρο.

 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ήταν γύρω στις 10:30 το πρωί, όταν άλλοι οδηγοί είδαν το όχημα του 87χρονου να βγαίνει εκτός πορείας και να ακινητοποιείται, ενώ όταν προσέτρεξαν για βοήθεια διαπίστωσαν πως ο οδηγός ήταν νεκρός.
 
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις και μαρτυρίες φαίνεται πως το όχημα κινείτο με κανονική ταχύτητα, ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ δεν έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο του.
 
Το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενισχύεται και από το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 87χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν τη Δευτέρα κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 87χρονος είχε ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του τον περασμένο Ιανουάριο και η οποία θα έληγε τον Ιανουάριο του 2019.


κυπε