Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Όλες οι εξελίξεις για το τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού


Υπό κράτηση μέχρι τις 16 Ιουνίου θα παραμείνει ο 25χρονος οδηγός του οχήματος, που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο τροχαίο του περασμένου Σαββάτου, στη Λεμεσό.
Σήμερα καταχωρήθηκε, στο Επαρχιακό Δικαστήριο  Λεμεσού, η υπόθεση που εξετάζεται εναντίον του για επίθεση σε οδηγό ταξί, περιστατικό που προηγήθηκε του τραγικού τροχαίου.

Συγκεκριμένα, εναντίον του 25χρονου, το διάταγμα κράτησης του οποίου έληγε σήμερα, καταχωρήθηκε υπόθεση που αφορά επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης καθώς και τροχαίων αδικημάτων, καθώς οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και άδεια κυκλοφορίας.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 25χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης του, στις 16 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος οδηγός ταξί, είχε καταγγείλει πως δέχθηκε γρονθοκοπήματα στο κεφάλι από τον νεαρό, ο οποίος του ανέκοψε το δρόμο επειδή προηγουμένως  κόρναρε και προσπάθησε να προσπεράσει το όχημα του, που κινείτο με χαμηλή ταχύτητα.

Ο 25χρονος,έχοντας συνοδηγό δεύτερο άτομο, μετέβη ακολούθως στην οικία του και αφού στάθμευσε το όχημα του, άρχισε να διακινείται στην περιοχή Πολεμιδιών με διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων.

Η Αστυνομία δεν έχει, μέχρι στιγμής, μαρτυρία που να αναφέρει πως ο 25χρονος παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη των φώτων τροχαίας, κάτι που και ο ίδιος αρνείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ 
http://www.sigmalive.com/news/local/435220/triplo-thanatiforo-se-diki-gia-epithesi-se-taksitzi-o-25xronos#.dpuf