Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Οδηγούσε στουπί στο μεθύσι. στο αυτοκίνητο και η ανήλικη κόρη του

Ένας 51χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί με 170mg ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και η ανήλικη κόρη του

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν αυτοκίνητο γύρω στις 3 χθες το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, κοντά στο Πέρα Χωριό Νήσου, μετά από πληροφορία ότι αυτό οδηγείτο επικίνδυνα.
Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 51χρονος, στον οποίο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ, με ένδειξη 170mg αντί 22mg.

Τόσο ο οδηγός όσο και η 8χρονη κόρη του που επέβαινε στο αυτοκίνητο, οδηγήθηκαν στα γραφεία της Τροχαίας Αρχηγείου, όπου η ανήλικη παραδόθηκε στη γιαγιά της, ενώ στον 51χρονο διενεργήθηκε τελικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 129mg αντί 22mg που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο. Σημειώνεται ότι, σχετικά ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας.

Ο 51χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.


Επίσης, μέλη του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, ανέκοψαν γύρω στις 5.25 σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Κοφίνου, αυτοκίνητο που οδηγείτο από 45χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Στον 45χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 137μg αντί 22μg. Στη συνέχεια διενεργήθηκε τελικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 119μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ο 45χρονος θα κατηγορηθεί στη μητρική του γλώσσα σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ αυτός παραλήφθηκε από τη σύζυγό του.