Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Πατέρας πρότεινε σε άντρα να κάνουν σεξ μαζί με τα ανήλικα παιδιά του



Μια πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία άνδρα ότι σε ερωτικό ραντεβού με άλλον άντρα που γνώρισε μέσω chat room ενεπλάκησαν και ανήλικα παιδιά.
Έπειτα από αστυνομική έφοδο συνελήφθη ο πατέρας δύο παιδιών που είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού στο σπίτι του και ερευνάται αν ο συλληφθείς εξωθούσε τα ανήλικα παιδιά του στην πορνεία αλλά και αν τεκμηριώνεται ότι ασελγούσε στα παιδιά του αφού στο σπίτι του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά!


Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία ενός άνδρα που πήγε σε ερωτικό ραντεβού με άλλο άνδρα. Το ραντεβού κλείστηκε μέσω ιστοσελίδας chat room. 



Ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι ο επίδοξος ερωτικός σύντροφός του τον κάλεσε στο σπίτι του και του πρότεινε -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- να έχουν ερωτικές επαφές παρουσία των ανήλικων παιδιών του. Ο άντρας που κατήγγειλε τον επίδοξο ερωτικό σύντροφό του μετέφερε στους αστυνομικούς λεπτομέρειες από τις αρρωστημένες συνομιλίες που είχαν οι δύο άντρες από τις οποίες προκύπτει ότι πιθανότατα ο πατέρας πρότεινε ή άφησε να εννοηθεί ότι στην ερωτική πράξη θα μπορούσαν να λάβουν μέρος και τα δύο ανήλικα παιδιά! 
Ο καταγγέλλων πήγε στο ραντεβού το οποίο κλείστηκε μεταξύ των δύο αντρών για το σπίτι του πατέρα των δύο παιδιών στον Άγιο Δημήτριο. 

Όταν οι δύο άντρες βρέθηκαν, ο πατέρας είχε μαζί του και τα παιδιά του τα οποία πληροφορίες φέρουν να είναι μικρότερα των 10 ετών! 

Ο καταγγέλλων περίμενε μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας πήγε να βάλει τα ανήλικα παιδιά για ύπνο και τότε έφυγε υποσχόμενος ότι θα επιστρέψει για το ερωτικό ραντεβού αφού τα παιδιά θα είχαν αποκοιμηθεί. Σύμφωνα με την εκδοχή του καταγγέλοντος, όταν έφυγε από το σπίτι, πήγε απευθείας σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό. 

Λίγη ώρα μετά επέστρεψε στο σπίτι που είχε κλειστεί το ερωτικό ραντεβού συνοδευόμενος από αστυνομικούς. 

Οι άντρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών αφού, έπειτα από έρευνα στο σπίτι, εντόπισαν φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες απεικονίζονταν και μικρά παιδιά! Πλέον η Αστυνομία ερευνά αν στο πορνογραφικό υλικό εμφανίζεται ο συλληφθείς πατέρας να ασελγεί στα ίδια του τα παιδιά...



http://www.protothema.gr/greece/article/745612/sok-pateras-proteine-se-adra-pou-gnorise-meso-chat-na-kanoun-sex-mazi-me-ta-anilika-paidia-tou/